Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki csinált mar videót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki csinált mar videót rosszlánnyal?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja voltam először a csajnál azóta már 3szor taliztunk.Eléggé megértjük egymást és a legutóbbi alkalommal mesélte,hogy szertne elkezdeni of-re tartalmakat gyártani.Azt mondta rám gondolt mivel viszonyalag izmos vagyok

holnap lesz az első alkalom és mivel egyikőnk se csinált még ilyet kicsit fura lesz.

Aki csinált már ilyet az tudna pár tippet adni hogyan érdemes elhelyezni,a kamerát milyen szögből érdemes felvenni stb?

2024. jan. 7. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Ha az ő of oldalára megy, övé az anyagi haszon akkor ennyi időt szánjon már rá hogy kitalálja mivel és hogyan veszi fel.

Én anno direkt ilyen amatőr szinten csináltam videót mármint a kezemben a telefon és úgy vettem ahogy leszop majd ahogy élvezek.

2024. jan. 8. 00:45
 2/4 A kérdező kommentje:
saját használatra én is tervezek ma vele ilyen videót csinálni.Eleg ügyes a csajszi szóval mennyire nehéz arra koncentralni hogy neki is jó legyen én se durranjak el és a videó is jó legyen?
2024. jan. 8. 08:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez úgy lenne fair, ha a videóból származó hasznát is megosztaná veled. Ez így nem szokás, hogy ingyen dolgozni valakinek, és majd őneki nagy haszna lesz belőle.
2024. jan. 8. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Küldj valami kis ízelítőt és megmondjuk, hogy okés-e :D
2024. jan. 8. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!