Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt még 20-on éves kisfarkúak rajtam kívül? Vagy ritka állatfaj?
Figyelt kérdés
2024. jan. 7. 17:38
11/24 A kérdező kommentje:
#10 Közhely
2024. jan. 7. 18:48
12/24 anonim válasza:
Mondjuk azt szokták mondani, hogy Isten az egyik kezével ad, a másikkal elvesz, de veled nem túl bőkezű az Úr, ahogy elnézem, mert eszed sincs sok, plusz a pélód se átlag feletti...🤨 Ez hogy lehet?
13/24 anonim válasza:
Neked még nincs okod panaszra
Mit mondjon akinek csak 10 centis?
Mereven
14/24 anonim válasza:
13
És akinek nincs is?? Az mit mondjon? És férfi! Csak amputálták neki. Vagy épp az asszony vágta le neki, mert félrelépett.
15/24 anonim válasza:
15 centi tök normális. Átlag. Ami azt jelenti hogy az átlagnak megfogsz felelni. De mivel átlagnak van szórás lesz akinek kicsi leszel határ eset de 15 lehet hogy valakinek meg már nagy.
16/24 anonim válasza:
15, a 15 centi az ázsiai csajok több, mint 90%-ának elég. Fekete nőknél mégmagasabb az arány (nekik kisebb a nunus!)
17/24 anonim válasza:
bi srác vagyok de én pl imádom a kisfarkúakat. A legjobb.
18/24 anonim válasza:
nekem mindegy mekkora, ha bejön a testalkata.
19/24 anonim válasza:
Teljesen rendben van ez a méret, ne agyalj rajta!
A legtöbb csajnak pont tökéletes lesz!
20/24 anonim válasza:
# kérdező
Átlagos farkad van, nem kicsi!
Ne gyakoriból indulj ki...!
No para!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!