Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miben mutatkozik meg az, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben mutatkozik meg az, ha egy nő tapasztalt az ágyban?

Figyelt kérdés
Férfiak és nők véleményére is egyaránt kíváncsi vagyok. Csajok, ti mitől érzitek azt, hogy van tapasztalatotok az ágyban, mitől más az, ha valaki abszolút tapasztalatlan? Mi volt az, amit máshogy csináltok mióta tapasztaltak vagytok? Férfiak, miben más egy tapasztalt nő egy tapasztalatlantól? Kort is írjatok légyszi meg nemet

jan. 7. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
Felveszi a ritmust. Vált ha úgy van. Leköveti a partnert és reagál.Szex olyan mint a tánc. Minnél többet gyakorolsz annál jobban meglesz a "ritmus".
jan. 7. 19:23
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Onnan hogy úgy meglovagolja a farkadat mint a Rodeon a bikát
jan. 7. 20:06
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Volt sok nőm, tapasztalt szexistennő fiatalok, és nem annyira fiatalok is. De példának a jelenlegi csajommal mikor összejöttem, ő 28 volt. Első esténk volt együtt, és ő mondta, hogy “dugj már meg”. Pedig direkt nem akartam első este nyomulni. Itt már gyanús volt, hogy nem tapasztalatlan szűzkislány, aki megijed a fassztól, de mikor előjátéknál a szájába vette a farkam, és láttam, milyen szenvedélyes, akkor éreztem, hogy végre belenyúltam a tutiba. Vagy pl hogy úgy meglovagolt, mint előtte soha senki.

Aki pedig tapasztalatlan, az mindig egy kicsit bizonytalan, ami minden mozzanaton érződik. Meg mikor nem tudja hogy kell rendesen megfogni, vagy elélvezésnél elkapja a kezét mikor jön a sperma. Pedig volt már pasija előttem nem rövid ideig.

És van az a kategória is, aki már tapasztalt, de simán csak prűd vagy pedig rideg.

jan. 7. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Egy tapasztalt nő ért a legkisebb rezdülésből, mozdulatból, pillantásból, sóhajból, tudja, mi lesz a következő részlet. Na, egy rutintalannál ezt nem kapom meg, nincs meg a csúcsérzés.
jan. 7. 21:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es: pacsi. Én is 40-es nő vagyok.

Nálam most, a 40-es éveim elejére jött el az az időszak, hogy marhára nem érdekel, miképp ítélnék meg mások a szexuális életemet, a döntéseimet, vágyaimat, bakancslistámat. Ami érdekel, azt gátlástalanul megbeszélem a pasimmal, elmondom, mit szeretnék kipróbálni, vagy belemegyek az ő javaslataiba, és mindketten tudjuk, hogy szabad bármikor azt mondani hogy ÁLLJ, mégsem kérem.

Szólok, hogy mi az ami jó, ami nagyon jó, ami kevésbé, és ugyanígy elfogadom tőle is, ha valamit másképp szeretne - régebben ezt kudarcnak éltem meg, mintha ki kellene tudni találni a gondolatait. Közben a nagy francot, mindenki máshogy működik, és ugyanaz az ember sem szeret mindig mindent ugyanúgy...

Szerintem a fent leírt "technikai" dolgokon túl (azaz, nem szégyenlősködik az ember, tudja mit akar, és mit NEM akar!), a tapasztaltsághoz hozzá tartozik (nálam legalábbis) az empátia is. Illetve, hogy nem ciki egy kicsúszott puki élvezés közben, egyáltalán nincs olyan ami ciki lenne, hiszen ennél jobban kinek tárulkozna ki az ember, mint a szexpartnerének.

jan. 7. 22:28
 16/16 Mélybenyomás ***** válasza:
100%
15-ös negyevenes nő.. Szerintem pont nagyon jól leirtad, hogy milyen egy tapasztalt nő, én sem tudtam volna jobban leírni, 40 es pasiként :)
jan. 8. 11:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!