Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexel a férfi, ha 2 perc alatt el is élvez?
Figyelt kérdés
Így elkezdeni sincs értelme, hogy szinte azonnal el is élvez.2024. jan. 7. 06:46
11/23 anonim válasza:
10: Ha valóban intelligens lennél akkor a leírtak alapján cselekednél. Így nem vagy más mint egy jól idomított ‘ember’.
12/23 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy két perc az első menet? Na és a többi?
13/23 anonim válasza:
Ha több idő kimaradás és hosszú az előjáték akkor előfordult. Nincs ezzel semmi gond a második menet már hosszabb.
14/23 anonim válasza:
Igen 11-es, jól idomított ember vagyok. Bár én úgy fogalmaznék, hogy majdnem a szükséges mértékig idomULT vagyok. A magad fajtát a társadalom kiokádja magából, és mindenkiből csak az utálatot váltod ki. Nem csoda, hogy nőnek nem kellesz, de szerintem pasinak sem.
Ha anyud már nem fog eltartani, akkor egy büdös kukabúvár leszel.
15/23 anonim válasza:
Mert szerinted direkt csinàlja? A férfiak alapból gyorstüzelők, mondhatni evolúciós szempontból az a jó, aki hamar elélvez. Nem olyan könnyű irányítani, ahogy sokan itt irkálják.
16/23 anonim válasza:
Azt erteni lehet, hogy o miert. Neki jo.
17/23 anonim válasza:
Neki így jó, és a behatolástól potens pasinak érzi magát. Nekem is volt már dolgom hasonlóval. Ő néhány lökés után elment. Szerintem 2 perc sem volt, mert ahogy betette már vette is ki. Nem voltunk már tinik.
18/23 anonim válasza:
Mert neki igy jobb az orgazmusa, mintha kiverné.
Ha zavar szólj neki, hogy próbálkozzon jobban neked is őrömet okozni.
19/23 anonim válasza:
Majdnem minden csávó 2 perces hiába reklámozza magát mittimén hány órás meg ilyenek az kikurtritka amugy meg 11-13 centis valamit csak találtok amit betudsz dugni a nő lukába ha szerencséje van nagyobb is mint a pötsöd 🤣🤣
20/23 anonim válasza:
Mert a legtöbb ember vágyik a szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!