Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha a kapcsolatban a férfi többet maszturbál mint szexel?
Figyelt kérdés
Kb. minden nap maszturbál a barátom.2023. júl. 12. 13:03
1/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy ha emellett nincsenek erekciós problémái, amikor szexeltek, akkor nem gond. Én nem bírnám. Ha maszturbálok, akkor nekem aznap már nincs libidóm szexelni is. Ha van barátnőm, akkor én nem szoktam maszturbálni, de mindenki más ember, más testi adottságokkal.
2/16 anonim válasza:
Alapból az a baj ha maszturbál kapcsolatban.
Még nagyobb baj ha házasság előtt szexel.
Fuj a hányinger kijöhetne
3/16 A kérdező kommentje:
Nincsenek erekciós problémái, és van, hogy úgy szexelünk, hogy aznap már maszturbált.
Viszont attól tartok, hogy jobb neki az önkielégítés, mint velem, hiszen többet csinálja.
2023. júl. 12. 13:14
4/16 anonim válasza:
Én minden nap szexelek a barátnőmmel, de szex után mindig késztetést érzek arra, hogy kiverjem.
5/16 anonim válasza:
Biztos nem kéne ilyen csávó. Ha a farkát akarja verni, minek párkapcsolat? (Ha távkapcs. az más)
6/16 anonim válasza:
Mindenkinek más az étvágya, a maszturbálás pedig egy teljesen más inger, mint amit a párod ad. Nincs azzal gond, ha a párod maszturbál is, de ezt azért könnyedén lehetne társas tevékenységgé is formálni. Kreativitás kérdése ugye... Ha napi szinten teszi ahogy írod, és felmerülnek benned kételyek, akkor megérné megbeszélni vele a dolgot és valami kölcsönösen előnyös megoldást találni rá. Teszem azt felvethetnéd neki, hogy néznéd ahogy maszturbál, ahogy elélvez, és utána feküdnél le vele. Esetleg megoldható a kölcsönös maszturbálás is. Tényleg csak a fantázia szab határt, de mindenképpen vele próbáld meg megbeszélni a félelmeid, kétségeid és együtt találjatok rá megoldást. Itt csak ismeretlen emberek véleményét olvashatod, ami néha talán még hasznos is lehet, de végső soron kettőtöknek kell megoldani bármilyen felmerülő apró problémát.
7/16 anonim válasza:
Párom is napi szinten maszturbál, akár többször is, de attól még van bőven szex is. Neki ilyen magas a libidója. Viszont saját bevallása szerint százszor jobban élvezi a szexet, csak akkor masztizik, ha nem vagyok épp kéznél, vagy nem érek rá.
8/16 anonim válasza:
Szánalmas recskabajnok,ha az kell neki hajrá verje nélkülem nem FFI az ilyen...
9/16 anonim válasza:
8: te bírsz napi 8-10 menetet napi szinten? Mert a páromnak ennyire van igénye. Ebből 2-3-mat megold masztival, a többit velem. Én nem tartom ezt problémának, mivel nem vagyunk együtt a nap 24 órájában.
10/16 anonim válasza:
9es ha ennyi az igénye akkor beteges szexfüggő,egy ösztönàllat màr bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!