Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj, ha a kapcsolatban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha a kapcsolatban a férfi többet maszturbál mint szexel?

Figyelt kérdés
Kb. minden nap maszturbál a barátom.
2023. júl. 12. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasas recskázik a nő mellett, annak leginkább az az oka, hogy a nőnek túl alacsony a libidója.

Nekem pl. heti 2-3 alkalommal is lenne kedvem szexelni, de a feleségem nem hajlandó csak havi egyszer, szóval marad a recskázás.

2023. júl. 12. 14:23
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Mindenkinek más a libidója, a maszturbálás magánügy. Ha veled is szexel mellette, akkor mi a problêmád?
2023. júl. 12. 15:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez abszolút nem azért van, mert téged nem akar vagy nem kíván. Szimplán több az igénye. Beszélj róla vele. És ha neked is több kell akkor mondd meg neki, hogy veled csinálja többször.
2023. júl. 12. 17:19
 14/16 Noren1989 ***** válasza:
68%

Napi 10-12x csapom ki.

A partneremnek megvan 4hónap alatt a 250orgazmus.

Mi kell még?

2023. júl. 12. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért nagyon nem mindegyek a körülmények, amiket pont nem írtál.

Ha szex HELYETT veri ki magának, és onnantól te maradsz aznap magadra, az gáz. Ha úgy teszi, hogy mikor te szexelni akarsz, akkor készen áll rá, akkor szerintem semmi gond nincs vele.

Neki többre van igénye és még mindig jobb, ha magának oldja meg, mintha mással.

Én is tudnék minden nap szexelni, akár többször is ha úgy van, páromnak elég a heti 1-2-3.

Ha felkelek állo dákóval, és nincs épp ő dolgozik már, kiverem, mert igénylem néha. Ha hazamegyek, nincs otthon, nekem meg rámjön, akkor kiverem. Ennyi.

Ettől ha este hazaér, és szexelni akar, akkor szexelünk. Ha meg tudom, hogy rövid időn belül együtt leszünk és van esély a szexre, türtőztetem magam és megvárom. Aztán ha nem lesz mégse, akkor ez van. Ennyi.

Plusz nem utolsó dolog, hogy más a szex, más kiverni. Plusz tized annyi energia befektetés magadnak csinálni 10 percben, mint 1-2 órát hancúrozni. Hulla fáradtan is lehetsz kanos, de szexet már nem biztos, hogy bírnád és ha épp a partner sem akarja, egy amúgy is megejtett esti zuhany alatt kiverni még lehet..

2023. júl. 13. 10:45
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Pontosan. Én is úgy vagyok, hogy heti akár 2-3 alkalommal is kívánnám, de ha az asszony közli, hogy "ma nem", akkor elvonulok és kiverem. Ha szexelni akar, bármikor kész vagyok rá.
2023. júl. 13. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!