Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti élvezitek az anált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti élvezitek az anált vagy csak elmegy kategória?

Figyelt kérdés
2024. jan. 6. 11:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

A legtöbb lány szerintem csak a pasi kedvéért megy bele. Ha belemegy egyáltalán.

Nem hiszem, hogy a többség igazán élvezné! Nyilván vannak kivételek.

De nem olyan kellemes mikor az ember seggébe van valami.

Aki kételkedik, nyugodtan próbálja ki. :D

2024. jan. 6. 12:11
 2/15 anonim ***** válasza:
54%

1

Próbáltam. Én is pont így gondoltam. Amígy egy buliban meg nem láttam hogy az egyik barinőm mennyire élvezi amikor ketten dugják! Később beszélgettem vele és én is kíváncsi lettem, kipróbáltam. Teljesen más érzés amikor úgy dugják a seggem, hogy van egy farok a punciban is! Felerősíti és intenzívebbé teszi az élvezetet! Csak simán análba nem élvezem továbbra sem. De két fasz jöhet barmikor!

2024. jan. 6. 12:27
 3/15 Lazy Lover ***** válasza:
36%
Hát a csaj ismerőseim akikkel beszéltem róla azt mondták hogy élvezik sőt el is élveznek tőle
2024. jan. 6. 12:31
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Én élvezem.
2024. jan. 6. 12:38
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Feleségem élvezi. Nem muszáj elhinni de így van. Azt is szereti ha a fenekébe élvezek.
2024. jan. 6. 13:37
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Én élvezem, sőt előjátéknál ha ujjal izgatja még élvezetesebb.
2024. jan. 6. 13:40
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

Az enyem is elvezi

Es egyertelmu hogy bele is elvezek

2024. jan. 6. 13:41
 8/15 anonim ***** válasza:
49%
Én már próbáltam a barátnőmet rávenni erre, igen, rávenni, mert magától nem akarta, de elkezdte mondani a szokásos hülyeséget, amit sok lánytól hallottam már, hogy akkor engedi, ha előbb valami mással előbb ő dug meg engem. Na mondom tudod mit? Akkor inkább hagyjuk, és többet nem erőltettem. :D A punci is jó. Meg hogy szeressen. :)
2024. jan. 6. 16:49
 9/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem elveztem soha. Nem is rossz, de attol, hogy elvezzem messze volt. Partner kedveert bevallaltam tobbszor is.

24 L

2024. jan. 6. 16:51
 10/15 anonim ***** válasza:
50%
#5 azon mit élvez a feleséged, hogy a fenekébe élvezel?
2024. jan. 6. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!