Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az oka annak ,hogy sok no keruli a szex temat? Kozben viszont vagynak ra. Nekem ez full paradoxon.
Figyelt kérdés
2024. jan. 5. 19:24
1/9 anonim válasza:
Nem szeretik hangoztatni annyira a vágyaikat mint a férfiak.
2/9 anonim 

válasza:

Az hogy úgy lettek nevelve, hogy nekik szűziesnek kell lenni, és nem szabad nekik szexre vágyni szavakban.
3/9 anonim 

válasza:

Mert még maguk sem tudják, mit élveznek igazán. Én most 40 évesen már nem vagyok szendeszűz, tudom mit élvezek, már sokkal könnyebb erről beszélni..
4/9 anonim 

válasza:

Mert kell ehhez egyfajta bizalom nekik, tartanak az előítéletektől, a megbélyegzéstől, és hogy mások kibeszelik őket a házuk mögött.
5/9 anonim 

válasza:

Úgy érted veled kerülik a szex témát.. :)
6/9 anonim 

válasza:

Nem akarnak konnyen kaphatonak tunni
7/9 anonim 

válasza:

Kerülik. De az első randin megdugatják magukat, aztán sopánkodnak hogy csak szere kellettem neked te szemét.
8/9 anonim 

válasza:

A pasikkal miért nem beszðlnek vagy egymással?
9/9 anonim 

válasza:

Ez sok mindentől függ.
Egy random pasival miért kellene erről beszélni ?
Akivel meg kell azzal én speciel beszélek erről.
Úgy gondolom a magán élet az nem tartozik másra max arra akivel kapcsolatban van valami megjegyzésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!