Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok csak az átlag 17-18cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok csak az átlag 17-18cm vastag péniszt szeretik?

Figyelt kérdés
2024. jan. 5. 11:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
Lehet nagyobb is
2024. jan. 5. 11:19
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
Nem a 17-18 az átlag
2024. jan. 5. 11:20
 3/20 anonim ***** válasza:
67%
Egész jó méret. ;)
2024. jan. 5. 11:23
 4/20 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos voltam kisebb mérettel is és hát... nem ugyan azt az élményt nyújtotta.
2024. jan. 5. 11:26
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Inkább a nagyobbat
2024. jan. 5. 11:34
 6/20 A kérdező kommentje:
Ha kisebbet nyújtottak elétek az mennyire volt sértő rátok nézve?
2024. jan. 5. 11:39
 7/20 anonim ***** válasza:
66%
Felháborító, ha kicsi! Minek izgatott egyáltalán fel, ha ezzel a kis fogpiszkálóval akar szexelni?! Azonnal kidobom, mert ilyen kis pénisszel élni önzőség, és nem bírom az önző embereket!
2024. jan. 5. 11:46
 8/20 anonim ***** válasza:
65%

Teljesen hülyék vagytok. Nem reprezentatív minta, mert csak 9 pasival voltam és nem is méricskéltem, de rohadtul nem 17-18cm az átlag. A 9-ből egyik sem volt ekkora, vagy nagyon max. ekkora.

Úgy saccolom, hogy 12-16 között lehetett mind. Egyik állította, hogy neki 18cm és annyira nyomta a süketelést, hogy azt konkrétan lemértük. 14cm volt neki.

Mondjuk nem tudom hogy kell mérni, de álló helyzetbenkicsit előre feszítve a farka fölött a hasának nyomtam a centit és úgy mértem.

Ő meg jött valami hülyeséggel, hogy a másik oldalon kell. Aztán kb. a golyóit is bele kellett mérnie, hogy meglegyen a 18cm.

Amúgy én még a legkisebb farkúval sem voltam gondban és nem éreztem jobbank a nagyobbakat sem. Az egyedüli ami a klasszikus "hogyan használja" dologn felül számomra különbséget jelentett amelyiken az erek komolyan ki voltak dudorodva. Az kicsit más érzés volt, de se jobbnak, se rosszabbnak nem mondanám ettől.

2024. jan. 5. 12:17
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
Tudjuk amúgy, hogy mit jelent az, hogy átlag? Ez emberek fele az átlag alatt van!
2024. jan. 5. 12:36
 10/20 anonim ***** válasza:
25%
A 8-as szerintem férfi, mert az írta, hogy nem volt gondban a kisebb farkúakkal sem!
2024. jan. 5. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!