Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg vannak olyan 20 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan 20 év alatti lányok akik az 50+ -os pasikat kedvelik?

Figyelt kérdés
Nem az anyagiasokra gondolok!
2024. jan. 4. 22:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
40%

"Én fiatal vagyok de nekem nem jött be soha 1 tata se. Öreg ráncos vénember ne próbáljon felettem lihegni, impotensek... És gusztustalan, nincs apakomlexusom.

En a velem egykorú max néhány évvel idősebb feszes szexi fiúkat szeretem ahogy a többség. Max a pénz éhesek választják a tatákat."

Tipikus ostoba kis .eci vagy! Aki jól tartja magát, még idősebb korában sincs semmi baja amellett még jól is néz ki.

De felvilágosítalak, hogy a nők hamarabb öregednek! Biológia. Terhesség, sokkal vékonyabb bőr... pikk-pakk megvénülsz! Simán 20 évvel hamarabb, mint akit éppen fikázol!

Ráadásul a ribik könnyen kiégett krv fejűek lesznek már huszoneves korban is. Ugyhogy en a fikazas helyett(ami nyilvan abbol adodik hogy mar fiatalon komlexusaid vannak) inkabb vigyaznek magamra a helyedben!

2024. jún. 30. 22:33
 22/35 anonim ***** válasza:
65%

Itt azért meg kellene különböztetni a 18 alatti és feletti lányokat. Ha egy 19 éves lány őszinte vágyból lefekszik egy 50 éves férfival, az rendben van. De ha az ötvenes férfinak 16-17 éves partnere van, azt én nem tartom helyesnek. A lány kiskorú.

Magamról annyit, hogy nő vagyok, mindig az idősebbek jöttek be. Tizenévesen viszont ez a harmincas-negyvenes férfiakat jelentette, 50 évnél volt egy határ bennem, nagyon öregnek éreztem akkoriban az 50 felettieket. Párkapcsolatilag átlag harminc plusz év korkülönbséggel jöttem össze férfiakkal. Jelenleg negyvenes vagyok, a párom hetvenes. Most nem zavar a kora, de 40 alatt nem tudtam volna hetven pluszost elképzelni magam mellé.

okt. 12. 22:41
 23/35 anonim ***** válasza:
82%
20 év alatt is lehet olyan. Én 20-as vagyok, és nincs apakomplexuson, és nagyon szeretnék egy 20-30 év közötti jól kinéző srácot akár magam mellé, de eddig pl a sors mindig úgy hozta, h 40-es pasikkal jöttem össze, akár kalandot tekintve is, de akkor is beszélgettünk sokat, amíg talalkoztunk. Es az indok amiért ők fogtak meg, az az érettség volt. Persze van olyan aki kortól függetlenul sose érik meg, de olyan is van, amilyen én vgyk, csak pasiba. Hogy már a 20-as éveiben érettebb gondolkozású.
okt. 13. 18:03
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Igne
nov. 18. 05:52
 25/35 anonim ***** válasza:
85%

Nem 20 alatti a lány hanem 21 és én sem 50 feletti vagyok hanem csak 44 :-)

De van ilyen.

Igaz nyilvánosan nem mutatkozunk én sem és ő sem erőlteti de jól megvagyunk.

dec. 1. 11:29
 26/35 anonim ***** válasza:

25.. Ez azért jóval kisebb korkülönbség.

Miért nem mutatkoztok nyilvánosan? Szégyellitek, hogy nem vagytok átlagos életkorú pár? Vagy talán nős vagy?

dec. 1. 11:40
 27/35 anonim ***** válasza:
35%

Nem vagyok nős.

De azért bőven az apja lehetnék.

több mint 2x annyi idős vagyok.

dec. 1. 11:51
 28/35 anonim ***** válasza:
82%

27: Az én párom meg köztem néhány évvel több a korkülönbség, én negyvenes, ő hetvenes, de kijárunk az utcára és meg is simogatjuk öleljük egymást nyíltan. Ha valakinek ez nem tetszik, az ő baja.

Nálatok még lesz kapcsolati gond ebből a bujkálásból. Kivéve, ha csak szexelni jártok össze és nem terveztek hosszú távra.

dec. 1. 11:55
 29/35 anonim ***** válasza:
45%

Persze idősebb korban már másabb ott nem olyan.

Nem tervezünk se rövidre se hosszútávra lesz ahogy lesz.

Egyébként ha pl nem otthon vagyunk a lakóhelyünkön ott meg az ölelkezés az utcán is.

dec. 1. 12:01
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

16

Nahát, nahát! Az megvan, hogy rád is csak ez vár: betegség, öregség, halál? Aki kijött az anyukájából, mindenkire. 😉

febr. 1. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!