Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan 20 év alatti lányok akik az 50+ -os
pasikat kedvelik?
Vannak igen! Én pl meg csak 40 vagyok pasi, de elképesztően ragadnak rám a 17-18 éves lányok, idén is volt már 4 csajszi. Sétálni is rakparton, kocsikazni is, vacsizni is, szexelni is - és semmi pénzért vagy bármi ilyesmi, egész egyszerűen bejön nekik most divat is amugy, meg érdekes meg lehet figyelni - nekem már nagyon sok lány volt - hogy míg a 20-23 évesek a 30-32 éveseket szeretik a legjobban, a 17-18 a 40-43 közti pasikat imádják:)) Volt nemrég egy 17 éves csajom, neki már előttem volt 42 éves férfi, elotte 39 és én voltam a harmadik így a sorban, én ugye 40 vagyok idén.
2024. jún. 1. 20:14
Vannak csak nehéz megtalálni őket.
Pár csajt azért sikerült nekem is.48F
2024. jún. 1. 21:41
Aki keres, az talál:)) De sok vágyik rá csak nem mer kezdeményezni, közeledni, nem tudja hogy oldja ezt meg, hogy tudna kapcsolatba lépni - nagyon sok ilyen gimis csaj van:) nekem is volt csajom 52 eves csavoval volt elottem fél évig kb. 16 és fél éves a csaj, en 25. Amugy erre kene valami kifejezetten ilyen társkeresot létrehozni sztem, mert tenyleg nagyon sok akarná, csak nem tudják hogy:)
2024. jún. 1. 21:46
Én ezzel pont fordítva vagyok!
45-éves szingli férfi vagyok,de nekem inkább a tőlem idősebb nők jönnek be.
Főlebb ha teltebbek,s érettebbek!
2024. jún. 2. 09:53
Fehér holló vagy :)) előző
2024. jún. 2. 11:15
Én fiatal vagyok de nekem nem jött be soha 1 tata se. Öreg ráncos vénember ne próbáljon felettem lihegni, impotensek... És gusztustalan, nincs apakomlexusom.
En a velem egykorú max néhány évvel idősebb feszes szexi fiúkat szeretem ahogy a többség. Max a pénz éhesek választják a tatákat.
2024. jún. 18. 09:59
Nem tudom miért hiszitek hogy ez milyen menő. Kérdezd meg majd azokat a csajokat később jó emlékek lesztek e. Mert egy ráncos agyilag zokni fószer, akinek ennyire telik, inkább rémálom.
Hányinger kerülgeti őket csak a pénz nagy úr.
2024. jún. 18. 10:01
Mindig is az idősebb pasik jöttek be. Komolytalanok a velem egykorúak.
2024. jún. 18. 13:37
18-as!
Ha gondolod,itt vagyok: 40,s szingli!
2024. jún. 18. 23:15
2024. jún. 30. 06:57
Kapcsolódó kérdések: