Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti is szerettétek nézegetni a csajokat tesiórán, amikor azok tapadós rövidgatyában voltak?
Igen. Persze.
Ma még egyre nagyobb harc, hogy átöltözzenek.
Nekem az volt a gyengém amikor tornadresszben voltak.
Felsős koromba másik általánosba kerültem és ott minden lánynak kötelező volt a tornadressz, és nem nagyon vehettek fel rá semmit, maximum melegítőt ha hűvös volt. De amikor dresszben tesiztek és nagyon sokszor volt összevont óránk velük mert már akkor kevés volt a tanár és valamikor akkoriban kezdődött el a mindennapos kötelező tesiórás időszak is, így egyszerűen imádtam amikor közölte a tanárunk hogy most a lányokkal leszünk és az ő tanárjukkal, vagy amikor a lányok voltak velünk. Mindegyik tornadresszbe, volt 2-3 olyan lány is nálunk akik nagyon korán értek és már szinte szép mellük volt meg formás fenekük, az tetszett a legjobban.
Volt egy csinos lány is a 8. osztályban amikor én 7. es voltam és valamiért neki jegyre kellett pár feladatot megcsinálnia és hozzánk jött tesire amikor lyukas órája volt, és amikor megláttam dresszbe ahogyan végigsimult a testén, totál kiemelte mindenét, formás combjaitól kezdve a fenekén át mindenét láttam főleg az tetszett hogy nagyon feszült rajta a dressz és huh, leírhatatlan.
Persze számtalanszor láttam még a suliba, többnyire szoknyákba járkált vagy testhezálló nadrágokba, leggingsbe meg hosszított felsőkbe ami éppen takarta a fenekét és csak harisnya volt rajta az is szép látvány volt, de az nem hozott ennyire lázba amikor megláttam tornadresszbe.
Sőt strandon is láttam már bikinibe, az sem volt annyira szép látvány, igaz akkor a mellei voltak igazán kiemelve, mert a dressze alatt sportmelltartóban volt ami leszorította, bikini meg nem ilyen volt, akkor a mellei voltak kiemelve amikor strandon láttam.
De gimibe például szinte az összes lány feszülős nadrágban volt, vagy rövidbe vagy hosszúba, jó volt. Meg volt egy lány a gimibe aki csak tornadresszbe tesizett de az egy száras dressz volt és ujjatlan, annak a fenekét emelte ki jól mert nem látszódott ki a fél feneke mint a hagyományos dressznél, ott teljesen rásimult és az különösen kiemelte neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!