Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Ti is szerettétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti is szerettétek nézegetni a csajokat tesiórán, amikor azok tapadós rövidgatyában voltak?

Figyelt kérdés
Nálunk általában abban tesiztek, persze mi szerettük nézni őket, pláne futás közben, amikor mozgott a fenekük...
2024. jan. 4. 20:37
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi jó volt benne.
2024. jan. 4. 20:39
 2/19 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Igen nagyon Sőt évekig együtt is öltöztűnk át tesi előtt akkor csak bugyiban voltak a csajok 😁
2024. jan. 4. 20:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Haver amikor annyi idősek voltunk hogy tesiórára jártunk akkor kb. mindenben is állandóan a csajokat bámultuk :D
2024. jan. 4. 20:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Mivel külön öltözőnk volt és még az órát is külön tartották fiúknak és lányoknak, nem igen láttuk őket tesi cuccban :D

Ráadásul egy évet töltöttem egy középsuliban, év elején kb azonnal "összejöttünk" egy cuki, törékeny lánnyal. Őt nyilván szívesen néztem volna órán is, de utálta a tesiórákat és az esetek többségében volt valami felmentése is a betegsége miatt. Utána szakközépből átmentem gimibe, ahol meg egy olyan lány tetszett, akinek a térdműtétei miatt szó szerint teljes évekre felmentése volt, így sose láttam tesi cuccban. Életemben egyszer láttam leggingsben egy kiránduláson, ennyi :D

Szóval pont azokat nem láttam így, akiket a legjobban szerettem volna. Persze akadtak más lányok, akiket mindenki szívesen nézett...

2024. jan. 4. 20:50
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Naná meg az egyberészes tornadresszek. Na azok is nagyon szexik voltak. Mindenki tudta melyik csajnak milyen segge van:)
2024. jan. 4. 20:58
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon
2024. jan. 4. 20:59
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Még most is szeretem. Pont egy középiskolával szemben lakom. Csak az a baj, hogy 20 év alatt annyit változott a világ, hogy néha nem tudom eldönteni melyik a fiú és melyik a lány.
2024. jan. 4. 21:03
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk tornadresszben voltak. Ki volt a fél fenekük és látszott, hogy melyiknek mekkora cicije volt. Imádtam!
2024. jan. 4. 21:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Pont tapadós rövidnadrágra nem emlékszem, de többféle más öltözetre emlékszem és mindegyikben nézegettem őket.

A legjobban az tetszett, amikor tornadresszre pólót vettek, ami még a feneküket éppen eltakarta. Igen ám, de talajtornánál volt fejenállás, és akkor a póló szépen lecsusszant a fejükhöz, és elég jó látvány volt, ami tornadresszben látszott belőlük. Még jobb az volt, amikor kézenállásnál segítettünk a lányoknak fiúk.

2024. jan. 4. 21:54
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
És később meg is dumáltuk hogy melyik csajnak milyen segge van:)
2024. jan. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!