Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti is szerettétek nézegetni a csajokat tesiórán, amikor azok tapadós rövidgatyában voltak?
Mivel külön öltözőnk volt és még az órát is külön tartották fiúknak és lányoknak, nem igen láttuk őket tesi cuccban :D
Ráadásul egy évet töltöttem egy középsuliban, év elején kb azonnal "összejöttünk" egy cuki, törékeny lánnyal. Őt nyilván szívesen néztem volna órán is, de utálta a tesiórákat és az esetek többségében volt valami felmentése is a betegsége miatt. Utána szakközépből átmentem gimibe, ahol meg egy olyan lány tetszett, akinek a térdműtétei miatt szó szerint teljes évekre felmentése volt, így sose láttam tesi cuccban. Életemben egyszer láttam leggingsben egy kiránduláson, ennyi :D
Szóval pont azokat nem láttam így, akiket a legjobban szerettem volna. Persze akadtak más lányok, akiket mindenki szívesen nézett...
Pont tapadós rövidnadrágra nem emlékszem, de többféle más öltözetre emlékszem és mindegyikben nézegettem őket.
A legjobban az tetszett, amikor tornadresszre pólót vettek, ami még a feneküket éppen eltakarta. Igen ám, de talajtornánál volt fejenállás, és akkor a póló szépen lecsusszant a fejükhöz, és elég jó látvány volt, ami tornadresszben látszott belőlük. Még jobb az volt, amikor kézenállásnál segítettünk a lányoknak fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!