Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon a prostiknál mi mostanában ez a kép alapú hitelesítés?
Én ilyennel még nem találkoztam, de azért a lányoktól hallottak alapján van elképzelésem róla, miért. 3-hoz rendszeresen visszajárok, velük sok mindenről beszélgetünk, néha a munkájukról is. Tévedés, hogy mindenkit fogadnak az igényesebb lányok. Telefonon hang és rövid beszélgetés alapján szűrik, kit fogadnak, kit nem.lehet csak annyit mondanak, nincs időpontjuk, közben meg csak nem szimpatikus az illető. És van akit simán elküldenek az ajtóból, mert olyan taszitó külsejű vendég. De van akit fürdés után, mert pl.még akkor is büdös a farka, hiába pancsolt a víz alatt.
Gondolom, a fotó alapján legalább a külsőségekböl annyit leszűrnek, hogy taszító e az illető.
Mert az téves, hogy a normálisabb lányok nem vàlogathatnak.
Az meg biztos nem úgy van, hogy annyira szarul megy most nekik az üzlet. Az egyikhez akihez járok,2-3 nappal korábban kell bejelentkezni, különben nem valószínű, hogy lesz időpontja.
A másik lettő sem panaszkodik. ( jó, azt miért is nekem tennék )
Nem hiábsn ősi mesterség, még a legszarabb időkben is szükség van rájuk :D
Érdekes, hogy törlik azokat a hozzászólásokat, amik azt írják hogy a hívó bőrszínét akarják tudni a lányok.
Homokba dugjuk a fejünket, úgy csinálunk, mintha mindenki egymás ikertestvére lenne, attól megoldódik a probléma, megváltozik a világ?
#22. Az a baj, hogy az hogy nem fogadnak C-ket, kiírják mert sok fehérnek így sokkal szimpatikusabbak lesznek, de a többség ugyanúgy fogadja Őket is, ha elmegy… Láttam egy csomó “telefonbetyárkodós” videót, ahol 62-es IQval megáldott romák telefonálgattak rosszlányoknak minősíthetetlen stílusban és a lányok egészen addig nem bontották a vonalat, amíg nem realizálták hogy ez csak trollkodás és nem fog elmenni. De az volt utána is a hívás meg számításának az oka részükről, hogy nem potenciális fizető vendég a telefonáló és nem az hogy sötét, sötét bőrű vagy hogy bunkó, vagy mind ezek egyszerre…
Valamint amikor én kezdtem bele a lányok látogatásába, az elején mindig próbáltam sokmindent kedvesen és értelmesen elmagyarázni a telefonban, mondjuk 3 percben (tényleg nem többen), de erre sem igazán vevők, hanem inkább siettetnek.
Nekik (a nagytöbbségnek) tényleg majdnem teljesen mindegy, hogy ki megy hozzájuk… Csak eletveszélyesen agresszív és életveszélyesen ápolatlan (nemi beteg) ne legyen.
Illetve az is egy dolog, hogy privátban elmondják neked hogy milyen igényesek és hogy jól megválogatják az ügyfélkörüket, ezt én is tapasztaltam, aztán meg találtam arról bizonyos infót, hogy előttem mit és kikkel vállalt az a bizonyos lány… Magán ügye amúgy, csak így nem kéne eljátszani ezt a szerepet az olyan vendégeknek mint én, mert én aztán tényleg nem ítélkezem. Amíg engem tisztán fogadnak, tiszta helyen és kitölthetem az időm, nem sok más érdekel.
24# te mit akarsz elmagyarázni egy rosszlánynak telefonban érdeklődésnél?
Az jó, hogy próbálsz vele kicsit kommunikálni és úgy dönteni, hogy meglátogatnád e, na de elmagyarázni neki valamit .... ? Inkább ő magyarázza el a szabályait és ha tetszik mész hozzá, ha nem, akkor meg keresel másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!