Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy megsajnáltatok egy visszahúzódó csendes fiút és megengedtétek neki, hogy a bugyitokba nyúljon és esetleg szexet is adtatok neki?
Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 01:16
21/28 anonim válasza:
19. És a férfiak hány %-a normális?:)
22/28 anonim válasza:
#21: olyan 35% körül. De ez is egyre romlik...
23/28 anonim válasza:
Bár ezt a inkább a nőknek kellene megítélnie, én csak tippeltem a 35%-ot, nincsenek első kézből tapasztalataim...
24/28 anonim válasza:
Azért egy kézimunka jofejségből tényleg beleférhetne. Férfiként, ha a nők ugyan úgy kivánnák a szexet, és férfiakhoz hasonlóan kézzel, simogatással kilehetne elégíteni őket, akkor kedveségből simán megtenném. Persze alapvető higénia, és nem rémísztő viselkedés esetén.
25/28 anonim válasza:
24 egyet értek.
Egy kézimunka belefér szerintem is
33N
26/28 anonim válasza:
24. Azért ez így vicces.
Ha egy nőt nem kaptok meg, krva. Ha egy nőnek sok szexkapcsolata volt, krva.
De azért egy jófej kiverés jól esne nektek. És mégis hogy gondoltátok? Aki kapcsolatban van, megcsalja a párját miattatok? Ne nevettessetek xD
27/28 anonim válasza:
Egy nagyon depressziós férfinak engedtem.
Otthagyta a barátnóje.
45N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!