Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy megsajnáltatok egy visszahúzódó csendes fiút és megengedtétek neki, hogy a bugyitokba nyúljon és esetleg szexet is adtatok neki?
Én mindig a stréberekre buktam.
De azt szerettem bennük hogy különcök és viccesek. Ha ez nincs meg, sorry. 🥹
Párom is ilyen okos és vicces típus, ez fogott meg a szemei után benne. ❤️
Szerintem ez nem ilyen. Nekem volt egy olyan barátom, aki egy visszahúzódó szűz volt, aki kezdeményezni sem mert. Persze, hogy megsajnáltam. De úgy voltam vele, hogy mivel az exeim előtte idióta nagyszájú hülyék voltak, így egy rendes fiúval is próbálkoznék, aki amúgy tök helyes. Szóval úgy intéztem, hogy legyen bátorsága. Együtt voltunk egy ideig, természetesen szex is volt.
De ezt nem "engedtem volna meg" bárkinek. A sajnálat csak egy kis része volt az okoknak.
Ez egy felhívás akar lenni?
Priviket vársz, hogy ki fog megsajnálni?
Fura egy hely ez a gyakori....
A visszahúzódó nem azonos feltétlenül a nyomival. Sajnálatból nem engedek senkinek semmit. A férfiak sem dugják meg a nyomi, csúnya lányokat csak mert sajnálják őket. Maximum nagyon ki vannak már éhezve.
Ha valaki csendesebb, visszahúzódóbb, netán még félénk is, de nem a nyomi, élhetetlen szinten, és ettől függetlenül normális, rendes, akkor az nem kizáró ok a legtöbb nőnek.
"A férfiak sem dugják meg a nyomi, csúnya lányokat csak mert sajnálják őket."
Óóóó, dehogynem! Simán! Főleg ha amúgy ápolt. Ez a legjobb feleség matéria, a többi nő csak r*banc 1-2 alkalomra és úgyis csak a baj lenne velük, mert állandóan nyivákolnak, hogy ez meg az kell nekik, és előbb utóbb úgyis félreqrnak valami állattal, mert nekik semmi sem elég! Szóval tudd, hogy helyén kezeljük a "vonzó" nőket!
17. Szóval kb a nők 80%-át lemondtad ezzel..
11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!