Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok csaj vágyhat ilyesmire?
Az a helyzet, hogy egyszer beszéltem egy lánnyal akinek volt valakije, de a barátja elhanyagolta, és távol is volt tőle hónapokig mert külföldön dolgozott ideiglenesen. És a csajnak úgymond a “pót barátja” voltam. Beszélgettünk minden nap, és igényelte a csaj ezt velem, sokszor a szexről is beszélgettünk, amit mindketten élveztünk.
Viszont nem történt köztünk semmi sem. És lehet hogy furcsa, de élveztem ezt a szerepet. Élveztem a tudatot, hogy van barátja és én csak ilyen pót vagyok neki. Nem éreztem magam papucsnak, nem úgy voltam ott mellette. Nem érdekelt engem kapcsolati téren a lány, tehát nem akartam együtt lenni vele, csak egyszerűen valahogy ez a szerep tetszett.
Szerintetek sok ilyen lány lehet aki vágyik hasonlóra? Most valahogy ez van bennem hogy tökre örülnék neki, ha lehetnék valakinek ilyenje, még akkor is ha nincs köztünk semmi szex, tehát lényegében nem csalja meg velem a barátját fizikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!