Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok csaj vágyhat ilyesmire?
Az a helyzet, hogy egyszer beszéltem egy lánnyal akinek volt valakije, de a barátja elhanyagolta, és távol is volt tőle hónapokig mert külföldön dolgozott ideiglenesen. És a csajnak úgymond a “pót barátja” voltam. Beszélgettünk minden nap, és igényelte a csaj ezt velem, sokszor a szexről is beszélgettünk, amit mindketten élveztünk.
Viszont nem történt köztünk semmi sem. És lehet hogy furcsa, de élveztem ezt a szerepet. Élveztem a tudatot, hogy van barátja és én csak ilyen pót vagyok neki. Nem éreztem magam papucsnak, nem úgy voltam ott mellette. Nem érdekelt engem kapcsolati téren a lány, tehát nem akartam együtt lenni vele, csak egyszerűen valahogy ez a szerep tetszett.
Szerintetek sok ilyen lány lehet aki vágyik hasonlóra? Most valahogy ez van bennem hogy tökre örülnék neki, ha lehetnék valakinek ilyenje, még akkor is ha nincs köztünk semmi szex, tehát lényegében nem csalja meg velem a barátját fizikailag.
En nem bíznék meg a pasiban a csaj helyében . Te is írod , hogy hanyagolja , más országba dolgozik honapokat .
Ha a szex is téma volt köztetek , biztos akarta volna veled , ,de mivel te nem mutattad , hogy akarod , majd megteszi mással .
Nyilván csak azért élvezted ezt a szerepet mert tudtál beszélgetni egy lánnyal a szexről, perverzségekről.
De ettől még mindig egy papucs simp voltál, legalább bsztad volna meg.
Énis hasonló vagyok. Szoktam néha szexchatelni, képcserézni férfiakkal, jól esik a tudat, hogy más férfi is vonzónak talál a párom mellett (hosszú évek óta együtt vagyunk) , így fontos nekem a visszaigazolás.
Privátot nem kérek. N
Sokan beleesünk ebbe életünk során.
Azzal, hogy nem dugtad meg barátzónába kerültél. Nincs ebbe semmi extra. Majd megdugja más te meg díszpáholyból nézheted majd végig a szakítást, aztán vígasztalhatod, aztán mikor a kötelező hiszti megvolt megy dugni az új csávóval, téged meg elfelejt a francia, mert az új csávó közelebb lesz, így rád már nem lesz szükség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!