Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki egyáltalán nem csinál a párjának orális kényeztetést?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor miért nem?2024. jan. 1. 11:20
11/16 anonim válasza:
Lehet, nekem azért hiányzik. 9#
12/16 anonim válasza:
Eletem elso szexualis elmenye az volt h a srac a szajamba tolta teljesen es fuldoklottam tole percekig.
Azota parazor probaltam de az eredmeny a fuldoklas, panikroham, es eros hanyinger.
A ferjem elfogadta ezt.
13/16 anonim válasza:
Van. Én.
Nem tudom elviselni a testnedveket a számban, sem a nemi szervek szagát.
Még a gondolattól is rám jön a hányinger :(
Fordítva sem várom el, hogy valaki nekem csinálja.
14/16 anonim válasza:
A lányok, akikkel voltam, szinte sose volt szopás, mert én férfi létemre valahogy nem szeretem, így nem is igénylem. Nyalni viszont szeretek, így a lányok részére mindig volt. Biztos fordítva vagyok bekötve. 😁
15/16 anonim válasza:
Sose szoptam, nem volt vele gondja senkinek.
16/16 anonim válasza:
Volt ilyen barátnőm. Feleségem sem nagyon szokott. Igaz én sem igénylem annyira
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!