Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckoldok kért valamit tőletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckoldok kért valamit tőletek a feleségetek,vagy zsarolt meg bennetek a fétisetek miatt? Vagy viszonzásul ti kedveskedtetek neki?

Figyelt kérdés
Konkrétan ha megteszem amit akarsz akkor te ezt tedd meg nekem. Vagy ha nem teszed meg akkor nem csinálom többet,ithagylak.

2023. dec. 30. 19:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
9-es vagyok. Nem értem valóban. 😐 Azt mondta, hogy még egy pasi aki....ez a gondolat tetszett neki
2024. jan. 23. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta ha nem szexelhet egyszerre 3 pasival, amíg én munkába vagyok, akkor nem fog többet orálozni nekem.
2024. jún. 2. 12:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Szeret téged? Sose mondanék ilyet valakinek. Ha egyszerre több férfire vágyik azt megértem, de hogy zsarol azt nem. Azért adja az orált mert szeret, mert örömet akar okozni.
2024. jún. 2. 12:29
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Volt ilyen igen.
2024. jún. 10. 19:47
 15/18 A kérdező kommentje:
14-mi volt a kérése? Ha ciki megirhatod privátban is.
2024. jún. 10. 20:13
 16/18 Nincstovább ***** válasza:
56%

Szerintem ez nem zsarolás, inkább valamit valamiért alapon… ha te akarod a harmadik felet és ehhez neki az a kikötése, hogy ő válassza ki a harmadikat szerintem teljesen jogos. Én se szexelnék olyan emberrel, akihez nem vonzódok. Igaz, én még mindig annak a híve vagyok, hogy a szex két emberre tartozik, de én így is választottam magam mellé párt. Az lenne a zsarolás, ha azt mondaná, hogy “Rendben legyen harmadik, de többé nem obázok”. Egy kapcsolat mindig kompromisszumokon alapszik, aminek elengedhetetlen feltétele a kommunikáció. Volt már, hogy akivel randiztam azzal zsarolt, ha nem szexelek vele elhagy. Kinyitottam neki az ajtót. Hogy miért? Mert a jó szexhez az is elengedhetetlen, hogy mind a két fél akarja azt, ami közben történik. Ha pedig bármi is erőltetve van, kényszer és nem esik jól a másik félnek, az erőszak.

32/N

2024. jún. 11. 11:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs szex akkor elhagy? Fél év után jogos, de pár hét randinál nem. Nem kényszeríteném senkire de tiszteletben kellene tartani hogy sokaknak ez naponta kell és ha nincs akkor nyomorultul érzik magukat. Legalább kézzel meg lehet őket csinálni, meg simogatás, csókok...

Ha a nőnek nincs kedve szexhez, nem tud elélvezni, attól még meg lehet próbálni meghozni a kedvét, vagy ha akkor sincs kedve, akkor legalább csak az előjátékra fáradtan is képes, meg kézzel megcsinálni a férfit.

Ha szemben vagy a pasiddal és rámarkolsz az sokkal jobb érzés mintha magának csinálná. Mert nem úgy áll kézre ha valaki velem szemben van és úgy fogja. Én úgy nem tudom kitekerni a kezem.

Ezeket ülve is lehet csinálni pihenés közben. Szerintem sok dolog lehetséges csak gondolkodni, meg nem feladni.

2024. jún. 11. 12:01
 18/18 Nincstovább ***** válasza:
56%

#17 :)

Akiről én írtam, hogy ajtót nyitottam neki, mert azt mondta elhagy, azzal csak 2-3 randi volt, tehát nem igazán volt kapcsolat. Ha a páromról van szó az egy másik felállás :) Nagyon ritkán nincs kedvem hozzá, ahhoz már láz vagy női gondok kellenek(erős görcsök, hányinger stb.), hogy ez megtörténjen. Akinek ajtót nyitottam, másfél hete ismertem akkor az illetőt és nem éreztem úgy, hogy biztonságos lenne vele szexelnem :) Nem szeretem, ha az intimitást ki akarják erőszakolni, de szerintem ez érthető ;)

2024. jún. 12. 12:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!