Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25-45 közötti nők! Fantáziálto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-45 közötti nők! Fantáziáltok arról, hogy 16-19 éves fiúkkal lennétek néha szívesen együtt? Mert ahogy hallom és olvasom ilyen korú férfiaktól, ők elég könnyen el lennének hasonlóan fiatal lányokkal. Nőkre általánosságban mennyire (lehet) igaz ez?

Figyelt kérdés

A fenti túl fiatal életkorokból sejteni lehet, hogy ez azért elég durva perverzió mindkét nem esetében (ha vágynak ilyesmire egyáltalán), de ha a férfiak ki merik jelenteni, hogy bizonyos részüknek igenis vannak ilyen fantáziái (vágyai?), akkor - akár - a hölgyek között is lehet néhány, aki gondol(na) ilyesmire, vagy egyenesen vágyna is rá, ha módjában állna.

Vagyis itt nem a társadalmi megítélésen van a hangsúly, hanem, hogy a nők között a fenti korosztályból vannak-e olyanok, akik ilyesmiről fantáziálnak néha, vagy akár konkrétan vágy(ná)nak is rá (azaz örülnének ilyen felállásnak, ha az meg is tudna történni)?

Tehát nem az itteni nők álláspontjára kérdez ez a kiírás rá (ki tudja, hogy valóban nők írnak-e), hanem, hogy a nagy számok törvénye alapján vajon mekkora részüknek lehet ilyesmi a fantáziája, vagy akár vágyálma?

2023. dec. 30. 19:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Na erre meg megérkezik kilences, és borítja az eddig leírtakat.

Most aztán kint vagyok a vízből... :)

2023. dec. 31. 00:02
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
11: számodra mi olyan hihetetlen ebben?
2023. dec. 31. 00:17
 13/24 A kérdező kommentje:

Senki nem írt hihetetlent. :)

Csupán az egyik ezt mondja (jó sokan méghozzá), a másik pedig azt írja - az előző(ek) szöges ellentétét.

Vajon kinek (melyik tábornak) lehet igaza? :)

2023. dec. 31. 00:32
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Soha senki nem fogja tudni biztosan. Ha 20an írjuk az egyiket, akkor is lehet, hogy a másik igaz. Mindenki csak tippelni tud, mert nem ismerjük az összes nő összes kalandját.
2023. dec. 31. 07:52
 15/24 A kérdező kommentje:

Én arra gondoltam a kérdés kiírásra kapcsán, hogy Ti nők ismeritek a női lelket. A női vágyakat. Azt, hogy a nők (leginkább) mikre szoktak vágyni.

Hogy - ezen ismereteitek alapján - ez a fenti (például egy bizonyos életkor után) mennyire kúszik be a női gondolat- és fantáziavilágba? Vagy azért nem igazán jellemző, hogy a többség erre (is) vágyna?

2023. dec. 31. 13:27
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az én női lelkem alapján nem, senki nem vágyik tapasztalatlan gyerekre.
2023. dec. 31. 23:35
 17/24 A kérdező kommentje:

Csak mert írták (többek között ezen a fórumon is), hogy felnőtt nők fantáziai között szerepel, hogy elvegyék ilyen 16-19 éves (számomra szinte még) kisfiúk ártatlanságát. Ezen nők állítólag erre izgulnak.

Vannak itt meredek dolgok...

jan. 1. 20:06
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem fantázialtam kimondottan,de többször is alakult így. Most vagyok 29, az elmúlt 3 évben nem kerestem komolyat, csak élveztem az életet és voltam 18 es 19 éves sráccal is. Tarskereson találtam őket, extra helyes és a lányok körében kapós srácok (tehát ne valami szerencsetlen bena srácokat képzelj el akiket a néni behuzott:D). Engem meg fiatal szép nőnek tartanak, szóval megvolt a szimpátia és mindig ők kezdemenyeztek.

Nem hiszem, hogy 30 felett ez ugyanígy menne, meg már szeretnék megállapodni, de a húszas korosztaly továbbra is bejön. Az extrém esetektől már picit forog a gyomrom, 40 évesen nem lennék 18 évessel és szerintem ez idősebb férfi-fiatal lány felállásban is gáz.

jan. 2. 02:16
 19/24 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, eszembe jutott, hogy csak egyet találtam tarskereson, a másik ilyen korú szórakozóhelyről volt:D Ott pl. rendszeresen nyomulnak a fiatal srácok a jól kinéző nőkre és simán lehet találni jóképű 20-22 éveseket.
jan. 2. 02:34
 20/24 anonim ***** válasza:

#9 "Vannak szórakozóhelyek is, ahol a 30+os XXXXX nők vadásznak a szegény szerencsétlen bepalizható 18-22 éves srácokra, akiknek még nem esik le, hogy éppen kihasználják őket."

Szeretnél te úgy kihasználva lenni :)

Mit vesznek el egy 18-22 éves sráctól, mitől lesz ő bepalizva?

De hogy a kérdésre is válaszoljak, nem hinném hogy ez annyira gyakori eset lenne.

jan. 2. 16:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!