Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám megélni a fétisem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megélni a fétisem?

Figyelt kérdés

Az izgat fel leginkább, ha egy nő nagyon sok aranynak látszó ékszert visel, már attól az egekben érzem magam, még ha csak simogat is így.

Volt már ilyen kalandom, de manapság nagyon ritkán találni ilyen nőt. Van ötletetek, hogy tudnám megélni mostanában ezt a fétisem? Bármilyen megoldás érdekelne.

2023. dec. 30. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha vannak ilyen ékszereid (ergo nem nekem kell kajtatni utána, mert nem vagyok ékszeres) akkor pl én is felvenném a kedvedért, ha együtt lennénk.

Ez nem olyan nagy kérés

2023. dec. 30. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
A roma nőknél ez szinte napi gyakorlat. Közöttük keresgélj!
2023. dec. 30. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Cigányokkal. Náluk alkalmakkor látni sok ilyet
2023. dec. 30. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első is írta, ez szerintem abszolút olyan vágy, amit simán lehet akár szerepjáték formájában is megélni, könnyen teljesíthető, nem nagy kérés :)

25n

2023. dec. 30. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Bárcsak ez lenne az itt olvasott legdurvább fétis, szerintem találhatsz rá.. Én pasi vagyok, és amikor nagyon átvágtak, és csalódtam, arra vágytam, hogy két lány között feküdjek, kb 0 szex, csak beszélgessünk, aludjunk, töltsük el az éjszakát, találtam partnereket erre.
2023. dec. 30. 22:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Örülök lányok, hogy azt mondjátok nem olyan nagy kérés ez, írjon nekem bátran, aki hajlandó lenne segíteni benne. :)
2023. dec. 31. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Jó neked hogy ilyen fétised van, én a nők fenekét szeretem szagolgatni 🥹
jan. 10. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 12:04

"Apaaa, Buksi kiszökött!"

jan. 10. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!