Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nekem gamer csaj fétisem van?
3. AMD? A mai AMD-k jobbak mint az Intel. Ráadásul már nem csak egy márka dominál és húzza le a másikat.
A Linux elméletileg jobb mint a Windows, nem használ annyi RAM-ot a rendszer.
Egyébként nem ettől lesz gamer a csaj. Én is játszom, nem programozok. A programozás más téma.
#3-as vagyok.
Akkor kiestem a pixisből :)
Egyébként a legtöbb fétis normális szerintem, amíg nincs ráerőltetve másokra.
Jah, hogy te lány vagy 🤣
Na mindegy, akkor is gyenge a linux, de ha megmondod hány FPS-el megy a Red Dead Redemption 2 a linuxos gépeden, ha egyáltalán elfut, akkor respect =)
Mert linuxon és Macintoshon nagyon kevés játék fut!
Hardvereket sem támogatják normálisan és nagyon csúnya a belseje egy Mac-es gépnek még, ha szétszedős is. Tiszta zöld semmi alaplap/ramok. Nem tudom az emberek, hogy költhetnek olyan semmiségekre, akkora összegeket.
Oké, hogy a Mac lapost azért veszik a csajok, mert a Retina kijelző elég szép a magas felbontás végett, de ezt ki lehet maxolni Windows gépeken is, csak érteni kell hozzá, mit is jelent a PPI.
Legtöbb lány státusz szimbólumként veszi a Mac-t, hogy bevágódjon, menő legyen. Egyáltalán nem azért, mert gamer. Elüt az elképzelésemtől egészen.
9-es, 5-ös vagyok és a Linux nem játékra való. Minden játéknak kell a DurectX támogatás..
Szóval kérlek hülyeségeket ne hordj össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!