Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy nekem gamer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nekem gamer csaj fétisem van?

Figyelt kérdés
Szexeltem prostival, de olyan úgyis mintha szűz lennék. Nem csak azért, mert csajozni ettől úgysem tanultam meg, hanem azért is, mert szex előtt/után meg kell beszélnem a csajjal hány FPS-el szalad neki a Crysis 3 Remastered az RTX 4070-en. Amíg ilyen csajt nwm találok, addig úgysem az igazi semmi. Még a szex sem.

2023. júl. 23. 10:01
A kérdező szavazást indított:
Biztos van ilyen fétis
Neked pszichodoki kell
Ettől rosszabb fétisek is vannak
21 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Biztos van ilyen troll...
2023. júl. 23. 10:03
 2/10 A kérdező kommentje:
1es. Lány unokatestvéremmel nem találkozhatok, mert a szülei megtiltották. Nem azért, hogy megerőszakolom, hanem mert videojátékokra nevelem és nekik az nem tetszik. Ne csak sértegetni gyere ide. Köszi!
2023. júl. 23. 10:11
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Na és mi van, ha AMD-je van a lánynak és Linux-ot használ? :)
2023. júl. 23. 10:14
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Minden lány gamer, mert játszanak a férfiak lelkével.
2023. júl. 23. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

3. AMD? A mai AMD-k jobbak mint az Intel. Ráadásul már nem csak egy márka dominál és húzza le a másikat.

A Linux elméletileg jobb mint a Windows, nem használ annyi RAM-ot a rendszer.

Egyébként nem ettől lesz gamer a csaj. Én is játszom, nem programozok. A programozás más téma.

2023. júl. 23. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Hosszú a nyári szünet...
2023. júl. 23. 10:17
 7/10 A kérdező kommentje:
3as. Linux csak egér alátétnek jó. Az, hogy Radeon/Nvidia, vagy AMD/Intel az már nem számít. Linux viszont max. programozásra jó, és a Macbook-os csajoktól is falra mászok, mert a Macbook is csak egér alátétnek jó. Ott vannak sokkal komolyabb gamer laposok olcsóbban!!! Acer, Lenovo Legion, Asus, Razer, stb.
2023. júl. 23. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:
94%

#3-as vagyok.

Akkor kiestem a pixisből :)

Egyébként a legtöbb fétis normális szerintem, amíg nincs ráerőltetve másokra.

2023. júl. 23. 10:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Jah, hogy te lány vagy 🤣

Na mindegy, akkor is gyenge a linux, de ha megmondod hány FPS-el megy a Red Dead Redemption 2 a linuxos gépeden, ha egyáltalán elfut, akkor respect =)

Mert linuxon és Macintoshon nagyon kevés játék fut!

Hardvereket sem támogatják normálisan és nagyon csúnya a belseje egy Mac-es gépnek még, ha szétszedős is. Tiszta zöld semmi alaplap/ramok. Nem tudom az emberek, hogy költhetnek olyan semmiségekre, akkora összegeket.

Oké, hogy a Mac lapost azért veszik a csajok, mert a Retina kijelző elég szép a magas felbontás végett, de ezt ki lehet maxolni Windows gépeken is, csak érteni kell hozzá, mit is jelent a PPI.

Legtöbb lány státusz szimbólumként veszi a Mac-t, hogy bevágódjon, menő legyen. Egyáltalán nem azért, mert gamer. Elüt az elképzelésemtől egészen.

2023. júl. 23. 10:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9-es, 5-ös vagyok és a Linux nem játékra való. Minden játéknak kell a DurectX támogatás..

Szóval kérlek hülyeségeket ne hordj össze.

2023. júl. 23. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!