Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket szokott zavarni ha utcán, vagy buszon áll a farkatok és hátramegy a fityma és a makk hozzáér így az alsóhoz?
Figyelt kérdés
Meg szoktatok igazitani? Vagy hagyjatok igy csupaszon?2023. dec. 29. 14:21
1/10 anonim válasza:
Nem ez zavar elsősorban olyankor, de megigazítom természetesen
2/10 anonim válasza:
Rég utaztam már buszon, de nem emlékszem, hogy bármikor zavart volna. Ha feláll feláll, max annyi zavarhat benne, hogy ne úgy álljon, hogy látható legyen.
3/10 anonim válasza:
Zavar, mert rossz érzés, de próbálok úgy tenni, mintha mi sem történt volna.
s csak később igazítom meg, ha senki sem veszi észre.
4/10 anonim válasza:
Van kocsim és alapból mindig hátra van húzva.
5/10 anonim válasza:
Nem megy magától hátra a fitymám, ha feláll.
6/10 Senior Séf válasza:
Naná. Ez is egyfajta merevedési probléma. D
7/10 gabcsi válasza:
Nekem évekkel ezelőtt volt ilyen, inkább hidegben, érdekes módon, akkor zavart kezdetben, de később hátrahúzva maradt mindig.
8/10 anonim válasza:
Nem zavar, ezt a férfiak naponta átélik. Nem lehet igazgatni folyton, ezért sokan így hagyják és élvezik a helyzetet.
9/10 anonim válasza:
Nálam sokszor előfordul.. sajnos a fitymám éppen csak hogy befedi a makkomat. elég csak egy leülés és felállás már volt hogy ennyitől kint volt a makkom fele.
Ha meg feláll, akkor hátra csúszik, és általában úgy is marad.
Engem zavar, amint tudom visszahúzom a fitymát a makkomra.
Sokszor utcán amikor nem lát senki benyúlok.
Vagy gatyán keresztül próbálom megigazítani.
10/10 anonim válasza:
Gyakran felall a buszon, hatrahuzva tartom leginkabb igy nem annyira zabar, h a makk hozzaer a boxerwmhez. Ellenben az, h latszodna nadragon keresztzo, foleg, hogy szukebb fazont hordok, az mar annal inkabb zavarna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!