Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a legelső önkielégítésetek milyen módszerrel történt? Mármint arra gondolok, hogy kézzel megmarkoltátok és úgy húzgáltátok vagy valahogy másképp ingereltétek magatokat? Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 13:18
1/13 anonim válasza:
Elsőre nem hiszem, hogy sokat variáltam volna 11 évesen.
2/13 anonim válasza:
Párnák közé raktam be. Kellemes volt, el is mentem csak akkor még nem jött semmi 😅 Egy idő után nyilván jött a kézi munka
3/13 anonim válasza:
ágyhoz dörzsöltem, voltam kb 5-6 éves
4/13 anonim válasza:
Kádban, félig vízben hogy ne legyen hangja 😃
5/13 anonim válasza:
Lefekvés után hasonfekve dörzsölgettem 5-6 évesen.
6/13 anonim válasza:
én a golyóimat dörzsölgettem, enyhén nyomkodtam
7/13 anonim válasza:
Vízsugárral, a kézi zuhanyt használva hozzá.
8/13 anonim válasza:
A 4-5 évesen már kádban a combjaimmal hullámoztattam a vizet erősen és a mozgó víz zubogott a farkamnál. Azt sem tudtam mit csinálok csak elélveztem tőle, de nem jött még évekig sperma. Utána amikor már rendesen vertem akkor jöttem rá hogy ezt csinálhattam :)
9/13 anonim válasza:
A legelső úgy történt, hogy az ágyban fekve meztelenül, összecsíptem a fitymám végét és két ujjam között ide-oda mozgattam. Mint amikor egy madzagot pödörsz az ujjaiddal. Csak ez ide-oda volt. Aztán egyszer csak jött a kellemes érzés.
Ezután sokáig így csináltam, még akkor is amikor már jött anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!