Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti is férfiasabbnak gondoljátok a körülmetélt farkat?
A 20-ra reagálva:
A rondán, igénytelenül megcsinált metélés sajnos tényleg gyakori, és ez az orvosok trehányságának a következménye.
A felnőtt korban műtötteknél egy kis hegesedés az persze normális, de sokszor úgy csinálják meg mintha legalábbis valami húsdarálóba dugta volna a gazdája.
Szerintem ha rendes színvonal lenne úgy alapba akkor sokkal kevesebben idegenkednének tőle, és nem lenne annyi férfi aki neki van keseredve, hogy tönkretették a nemiszervét.
Ha jól van megcsinálva, akkor a metélt semmivel sem csúnyább mint a bőrös, sőt (nekem a sajátom sokkal jobban tetszik fitymátlanul).
Nem.
Szerintem egyáltalán nem néz ki jól, ha egészségügyi oka van, akkor okés.
De ha csak úgy valaki metélteti magát, szerintem fölösleges.
Fitymával sokkal jobban néz ki a fiúk farka.
Mit jelent az, hogy "lógva olyan kis elesett"?
Nekem nagyon össze tud menni (vérf@sz), és olyankor is viszonylag normálisan faroknak néz ki. Ha lenne rajta fityma akkor olyan bőrdíszmű jellege lenne hidegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!