Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti is férfiasabbnak gondoljátok a körülmetélt farkat?
Figyelt kérdés
Valahogy úgy alakult, hogy több metélt farokkal találkoztam, és egyértelműen jobban tetszenek. Nagyon szépen tud kinézni egy mindig fedetlen makk, és sokkal szexisebb mintha egy nagy bőr zsák takarja. Barátnőim is hasonló véleménnyel vannak, a preferencia az hogy metélt legyen a pasi szerszáma. Fiúk ti hogy vélekedtek erről? A higiéniai egészségi előnyök nyilván fontosabbak. De az esztétika is fontos úgy veszem észre egyre több pasinak.2023. dec. 28. 20:05
11/41 Csupasz makk válasza:
Nekem 12 éves koromban olyan súlyos fitymaszûkületem volt, hogy a végén egyáltalán nem lehetett hátrahúzni, a bõr be volt repedezve és tiszta heg volt. Ezért a doki jóval a makkom pereme alattig lekapta a bõrt a farkamról és a féket is alaposan kivágta. Azóta tökéletesen mûködik a makk egészséges szépen megkopasztott szerszámom. Azon kívül, hogy egészséges és higiénikus a metélt pénisz, szerintem kimondottan esztétikus, sõt erotikus is. Nagyon tetszik a fitymátlanított péniszem a csupasz makkal a végén, merev állapotban 2-2,5 cm-re van a makkom pereme alatt a jól látható heg. A körülmetélésem nem csak növelte az önbizalmamat, hanem hozzátartozik az egyéniségemhez is. Jól visszavágott hímvesszõvel érzem magam igazán férfinak, büszke vagyok a metélt férfiasságomra.
12/41 anonim válasza:
Szerintem is szebb, ferfiasabb igy, eppen ezert meteltettem korul a sajatomat is :D
13/41 anonim válasza:
Igen. Szerintem sokkal jobb, minden szempontból.
14/41 anonim válasza:
Engem csak a sajátom érdekel, és azt metélten szeretem. Sokkal jobb mint amikor még volt rajta fityma, és igen férfiasabb is.
15/41 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a férfiassághoz bármi köze van ennek. Egyébként szerintem bőrrel is tud jól kinézni, ahogy bőr nélkül is tud nem jól kinézni. Amúgy meg leginkább a merev állapot fontos, akkor meg már úgysincs bőr a makkon, és akkor derül ki, hogy mennyire szép valakinek.
17/41 anonim válasza:
Metélt vagyok,de ettől nem tartom ferfiasabbnak,csak jobban tetszik,kényelmesebb,tisztább számomra így.
18/41 anonim válasza:
A 14-es vagyok.
Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy annál férfiatlanabb dolgot el se tudok kepzelni mint amikor valakinek nem lehet lehúzni a fitymáját, vagy csak szimplán nem mossa és rohad alatta valami, vagy be van gyulladva és már a makk érintésére fetreng, hogy fáj neki.
Az a csoda, hogy sok nő szóbaáll az ilyenekkel.
Persze van akinek minden műküdik alapban is.
A körülmetélés az kihangsúlyozza, hogy valaki igyekszik igényes és ápolt lenni és ennek érdekében arra is hajlandó, hogy megmetszesse a farkát. Vannak más előnyei is, de mondjuk az jobban izlés kérdése, hogy ki mit élvez jobban és kinek mi a jobb a bőrös vagy a kopasz.
19/41 anonim válasza:
Csak így néz ki jól, ha nincs rajta a bőr. Férfiasabbnak és esztétikusabbnak tartom
20/41 anonim válasza:
Nem. Sot nemelyik metelt farok kimondottan ronda mert nem csinaltak meg rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!