Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis/átlagos farkú férfiak? Mit gondoltok arról hogy hazudnak nektek arról jó veletek a szex?
Feltudjátok azt dolgozni hogy a 18+cm feletti nagyfarkúak jobban kielégítik a nőket?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__.. Itt egy kérdés arra vonatkozóan hogy a nagy a legtutibb.
Olvastam a válaszokat, de továbbra is azt mondom, hogy ezen az oldalon érdemes fenntartásokkal kezelni az ilyet.. persze tudjuk, hogy ezen az oldalon mindenkinek legalább 20 cm, minden nő volt legalább 50 férfival, minden második nő csinálta már pénzért, vagy vett rész orgiában és társai.. Nyilván megesik és nem egy lehetetlen dolog, de mint mondtam, én arra nagyobb esélyt látok, hogy az ilyen válaszok több, mint fele egy rohadt nagy kamu és egy kanos férfi van mögötte. De hát kinek mi.. én mindenesetre továbbra sem fogok picsogni, hogy nincs 18 cm-s farkam.
Akkor legyél ebben a hiedelmedben és hagyd békén a nőket.. biztos előre visz majd ez a szánalmas hisztid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!