Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis/átlagos farkú férfiak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis/átlagos farkú férfiak? Mit gondoltok arról hogy hazudnak nektek arról jó veletek a szex?

Figyelt kérdés

Feltudjátok azt dolgozni hogy a 18+cm feletti nagyfarkúak jobban kielégítik a nőket?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__.. Itt egy kérdés arra vonatkozóan hogy a nagy a legtutibb.

2023. dec. 28. 17:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣
2023. dec. 28. 17:36
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Most attól, hogy belinkelsz egy olyan kérdést amit valószínűleg egy kisfarkú férfi írt ki.. még nem csak a 20cm-vel lesz jó egy nő számára a szex.
2023. dec. 28. 17:38
 3/25 A kérdező kommentje:
Nézd már meg a válaszokat is ember. Ennyien nem szoktak hazudni. Csak nehéz elfogadni az igazságot.
2023. dec. 28. 17:40
 4/25 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem elég cink, hogy egyeseknek a farok méregetésből áll az élet. És a vicc az egészben, hogy 15 centi felett szinte mind viagrás kamugép, a nők meg beveszik.
2023. dec. 28. 17:42
 5/25 anonim ***** válasza:
85%

Olvastam a válaszokat, de továbbra is azt mondom, hogy ezen az oldalon érdemes fenntartásokkal kezelni az ilyet.. persze tudjuk, hogy ezen az oldalon mindenkinek legalább 20 cm, minden nő volt legalább 50 férfival, minden második nő csinálta már pénzért, vagy vett rész orgiában és társai.. Nyilván megesik és nem egy lehetetlen dolog, de mint mondtam, én arra nagyobb esélyt látok, hogy az ilyen válaszok több, mint fele egy rohadt nagy kamu és egy kanos férfi van mögötte. De hát kinek mi.. én mindenesetre továbbra sem fogok picsogni, hogy nincs 18 cm-s farkam.

2023. dec. 28. 17:47
 6/25 A kérdező kommentje:
Az nagyobb cink ha azt hiszed akinek 15 centi feletti van az csak hazudhat. Még azt se érem el, 14 centis vékony semmim van. Nincs olyan nő akit ez durván beindít, inkább röhögését fojtaná vissza gőzerővel. A fájdalmas igazság jobb mint a kamu hitegetések. Utóbbinál a valóság fog keményen arcon csapni.
2023. dec. 28. 17:47
 7/25 anonim ***** válasza:
94%

Akkor legyél ebben a hiedelmedben és hagyd békén a nőket.. biztos előre visz majd ez a szánalmas hisztid.

2023. dec. 28. 17:54
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
A 14 centis vékony semmid, nagyon is valami, ugyanis a nők hüvelye, átlagban 10-13 centi. Szóval, a 14 centi még nagyobb is mint ami befér és elég ritka a 2 méteres nő, akihez már nagyobb dorong kéne, de a férfiak többsége amúgy is a nálluknál kissebb nőkre izgulnak.
2023. dec. 28. 17:55
 9/25 A kérdező kommentje:
Hogy mi van? Nyugalmi állapotban max annyi. Simán tágul 18-20cmre is. Hitegesd csak magad, nem tudom mire jó az neked.
2023. dec. 28. 17:59
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy nekem jó legyen!
2023. dec. 28. 18:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!