Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha megkérem a barátomat erre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérem a barátomat erre a két dologra, akkor van rá esély szerintetek, hogy szakít velem?

Figyelt kérdés

Az van, hogy szeretnék plusz egy lányt bevenni, tehát hármasban csinálni, és még annyit, hogy kipróbálnám az anális szexet is, nem tudom, nem merem neki ezeket elmondani, mert mindig olyanokat mond, hogy aki képes több férfival ágyba bújni az r*banc, aki s*ggbe engedi az is, meg ilyenek.

Szakítana velem ha előhozakodnék vele? Azt sem merem neki elmondani, hogy nem ő nekem az első, pedig ő úgy tudja.

2023. dec. 28. 12:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%
Ha kidobna a faszid,írj rám én örömmel belemegyek a dolgokba amit szeretnél.
2023. dec. 29. 00:11
 22/24 anonim ***** válasza:
Ti is jól egymásra találtatok.
2023. dec. 29. 00:19
 23/24 B.dávid.F ***** válasza:
82%

Én benne lennék a 3asban

Amúgy akkor elég gyerekes a párod egy férfi alapból benne lenne az ilyenekben

2023. dec. 29. 05:40
 24/24 anonim ***** válasza:
52%

Furcsa pasid van, de van ilyen...

A mostani párom (50)

kiakadna ha tudná hogy a válásom után mennyi pasim volt...🙈 míg találtam egy komoly kapcsolatot

A volt párom nem is tudom nem prűd volt de majdnem, pl nem csokoloztunk utcán mert akkor feláll neki és milyen ciki....ahhh meg ilyenek...

Ez is később derült ki

Szóval engedd el ezt a pasit, nem lesz jobb

B

2023. dec. 30. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!