Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha megkérem a barátomat erre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérem a barátomat erre a két dologra, akkor van rá esély szerintetek, hogy szakít velem?

Figyelt kérdés

Az van, hogy szeretnék plusz egy lányt bevenni, tehát hármasban csinálni, és még annyit, hogy kipróbálnám az anális szexet is, nem tudom, nem merem neki ezeket elmondani, mert mindig olyanokat mond, hogy aki képes több férfival ágyba bújni az r*banc, aki s*ggbe engedi az is, meg ilyenek.

Szakítana velem ha előhozakodnék vele? Azt sem merem neki elmondani, hogy nem ő nekem az első, pedig ő úgy tudja.

2023. dec. 28. 12:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
A pasid egy megsavanyodott nőgyűlölő egoista. Minek is vagy vele?
2023. dec. 28. 13:46
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Prűd f@szkalap. Neki egy frigid, prűd nő való.
2023. dec. 28. 13:53
 13/24 A kérdező kommentje:

Nem vallásos pedig, káromkodásai nagy részét az Isten b*ssza meg kgyakran kiteszi.

Bármennyire hihetetlen is de kedvelem mindezek ellenére is.

2023. dec. 28. 14:01
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
Te tudod, én nem tudnám. Semmi nem taszít jobban, mint az álszentség és nagyképűség. Pláne ezek kombinációja.
2023. dec. 28. 14:05
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Az anált kipróbálnád?

Utána meg írod hogy csak egyszer csináltad?

Most akkor hogy is van ez?

🤣🤣🤣

2023. dec. 28. 14:56
 16/24 anonim ***** válasza:
24%
Azt sem tudod mit hazudj.
2023. dec. 28. 14:57
 17/24 A kérdező kommentje:

15

Mit nem értesz? Vele kipróbálnám, de ezenkívül csak egyszer próbáltam. Olyan nehéz megérteni? De mindegy, mert nem menne bele, tényleg kicsit prűd, de a háta mögött azért nem áll szándékomban semmit sem csinálni.

2023. dec. 28. 15:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress másik pasit és akkor te is jól érezheted magad a szexben anélkül, hogy feleslegesen bűntudatod lenne.
2023. dec. 28. 16:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Eldöntöd majd, hogy vagy ő, vagy a vágyaid. Úgy látom, válaszút előtt állsz. Amiket igényként felsorolsz, az sok férfi álma. Viszont ezé a fickóé nem.
2023. dec. 28. 20:17
 20/24 anonim ***** válasza:
83%

Iszonyodom a prűd emberektől!

Számomra túl unalmasak.

2023. dec. 28. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!