Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A soványság befolyásolhatja azt, hogy a szűzesség elvesztése mennyire fáj?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
21 éves lány vagyok és lehetne több kiló rajtam. Azon gondolkodtam el mostanában, hogy egy nőnek a testalkata befolyásolhatja-e azt, hogy a szűzességének az elvesztése mennyire kellemetlen.
Nem azt mondom, hogy húsisabb vagy bbw lányoknak nem lehet kellemetlen, de szerintem ha egy lány nagyon sovány, mint én, eléggé kellemetlen lehet neki. Vagy?
Ti mit gondoltok?
2023. dec. 27. 22:17
12/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert még nincs senkim.
2023. dec. 28. 09:33
13/15 anonim 

válasza:

Meg a férfi gyengédsége! Az a lényeg, hogy lassan és érzéssel tolja be a péniszét! Amikor érzi,hogy akadályba ütközött,akkor lokje át a szuzhartyan!
14/15 A kérdező kommentje:
De az nem fáj?
2024. jan. 5. 23:38
15/15 anonim 

válasza:

Azért nem árt, ha kicsit teltebb vagy! A szuzhartyan lévő nyilas is nagyobb lesz! A kőkemény, vastag penisz sem fog fájdalmat okozni! Könnyebben tagulsz majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!