Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen testalkatú hölgyek jönnek be?
Ideálom:
Ne legyen magas! Max.165cm
Normál vagy teltkarcsú. De inkább az utóbbi! Szeretem, ha van mit fogni rajta! Legyen szép nagy a cicije, kerek a popsija, és jó húsos puncija! 🙂
További jó pont, ha hosszú a haja!
Én az arányos nőket preferálom. Amikor ránéz az ember és azt látja hogy mindenből pont annyi van, amennyire az alkata szükségessé teszi.
Egy 70kg nő is lehet csinos szexi, ha 170 feletti a magassága.
És egy 50 kg nő is szexi ha nem nyúlánk és nem törpenövésü. Ugyanez a helyzet a mellekkel, a fenékkel, bármivel. Egy nő nőnek nézzen ki és akkor szexi
Vékony izmos. Magas 165 fölött.
Kicsi cicik nagyobb popsi:körte alak.
Alapvetően a normál testalkat kis súlyfelesleggel, nagy cicikkel és nagy formás popóval. De jelenlegi barátnőm pl majdnem 100 kg, és imádom a testét. Tehát nem lehet ezt annyira fixen megmondani. Meg néha azért a nagyon csinos formás csajok utan is fordulok. De kb ez az ideálom:
Nekem a hozzájuk hasonló alkatú nők a legvonzóbbak:
https://www.youtube.com/watch?v=Wg1ST6N5x-c
(Persze ez nem kizárólagos szempont, sokan tetszenek azok közül is, akik nem esnek ebbe kategóriába, de talán leginkább ők a zsánereim.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!