Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki mit gondol egy egyészakás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondol egy egyészakás kalandról?

Figyelt kérdés
F/22

2023. dec. 27. 18:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
52%
19es. Azt mondták mindegyikre hogy jó dolog lesz és csináld, vagy te gondoltad egy jó és szabad dolognak, hogy kötöttségek nélkül, az ösztöneidre hallgatva szexeltél, mert akkor ehhez volt kedved? Mert ha másokat hibáztatsz ezért, az egy, maximum kettő alkalom utàn elég kellett h legyen. Ha újra és ujra megtetted, ez csak rajtad múlott. Hogy egyik sem volt kielégítő, azt sajnálom. De ne bánd őket. Az is te vagy. Hány éves vagy? Fiú vagy làny? Van állandó pertnered? Ő mit szól ehhez?
2023. dec. 28. 14:05
 22/27 anonim ***** válasza:

#21 azt mondták az emberek, hogy ez egy jó dolog, meg ha alkalmam lesz rá semmiképpen ne hagyjam ki blá blá.

És amikor lehetőségem volt rá én igent mondtam. Mert"biztosan jó lesz", mert "megbánom ha kihagyom" meg minden egyéb amiket azelőtt mások mondtak.

Én nem hibáztatok senkit, legalábbis azért nem amiért belementem, az az én hülyeségem volt.

Hamar beláttam, hogy ez nem nekem való. De ettől még bánom.

2023. dec. 28. 15:13
 23/27 anonim ***** válasza:
27%
Oke 22, próbállak megérteni. Nem azt, h alkalmiztàl, azzal nincs baj. Kinek milyen a vérmérséklete. Inkább amiket utána gondolsz. Ha izgalomba jöttèl és továbbmentèl egy-egy ilyen alkalomkor, az nem lehet azért, mert mások mondták, az ilyen lehetőségeket ki kell használni. Gondolom, nem volt kényszer egyik sem. Lehetnenek ezek kellemes élmények, valószínűleg rossz volt a partnerválasztás. Ömző szexualítású emberekbe botlottál. Gondolom, nem két hét leforgása alatt történtek ezek, ezért hülyeség hogy hamar rájöttél hogy nem jön ez be neked. Szerintem lány vagy, es a múltadnak ez a része már kellemetlenül érint. Ne bánd, azt mondom.
2023. dec. 28. 15:44
 24/27 anonim ***** válasza:
64%
Én szeretem. Ha sikerül, nagyon nagy önbizalom-növelő. Meg persze egy jó szex is mindig jöhet.
2023. dec. 29. 13:52
 25/27 anonim ***** válasza:
61%
Holnap lesz egy első talis szex. Meglátjuk
2023. dec. 29. 16:41
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Èn is ugyanúgy gondolom,ahogy pl a 7-es hozzászoló Hölgy!

Jelenleg szingli pasi vagyok,de régebben is jó volt,akár hány lánnyal kerültem kapcsolatba,ismertem meg,hiszen azzal is ugymond "plussz egy" embertipust ismertem meg,ami jó,èn szeretem!

Mai napig is szivesen ismerek meg,beszélgetek új emberekkel,de inkább már csak teltebb,èrettebb Hölgyekkel szeretek kapcsolatba lèpni akár "egyèjszakás",vagy állandó,de laza kapcsolatra,hiszen imádom kényeztetni,izgatni,puszilgatni,simogatni,csókolgatni Őket!

A maximális kényeztetès,s gyönyör kijár nekik tőlem!!!

Egy szingli,hetero pasi!

2023. dec. 29. 16:47
 27/27 anonim ***** válasza:
69%
Isten tartsa meg az erre kapható lányokat. Tartós kapcsolatot nem tudnék elképzelni velük, de alkalmanként csak szexre kiválóak.
2023. dec. 30. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!