Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol egy egyészakás kalandról?
#21 azt mondták az emberek, hogy ez egy jó dolog, meg ha alkalmam lesz rá semmiképpen ne hagyjam ki blá blá.
És amikor lehetőségem volt rá én igent mondtam. Mert"biztosan jó lesz", mert "megbánom ha kihagyom" meg minden egyéb amiket azelőtt mások mondtak.
Én nem hibáztatok senkit, legalábbis azért nem amiért belementem, az az én hülyeségem volt.
Hamar beláttam, hogy ez nem nekem való. De ettől még bánom.
Èn is ugyanúgy gondolom,ahogy pl a 7-es hozzászoló Hölgy!
Jelenleg szingli pasi vagyok,de régebben is jó volt,akár hány lánnyal kerültem kapcsolatba,ismertem meg,hiszen azzal is ugymond "plussz egy" embertipust ismertem meg,ami jó,èn szeretem!
Mai napig is szivesen ismerek meg,beszélgetek új emberekkel,de inkább már csak teltebb,èrettebb Hölgyekkel szeretek kapcsolatba lèpni akár "egyèjszakás",vagy állandó,de laza kapcsolatra,hiszen imádom kényeztetni,izgatni,puszilgatni,simogatni,csókolgatni Őket!
A maximális kényeztetès,s gyönyör kijár nekik tőlem!!!
Egy szingli,hetero pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!