Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol egy egyészakás kalandról?
Sok alkalmi kapcsolatom van,volt,de egyéjszakás(egyalkalmas) nem sok volt.Hogy miért?
Mert szinte mindig jó volt a szex minkettőnknek,miért ne folytattuk volna?
Van hogy jól sül el.
És vannak borzalmas élmények...
#16 mert borzasztó élmények voltak.
Nem, nem volt sok, de nekem épp elég volt ennyi ebből.
Nem élveztem akkor ott semmit, ezért is bántam meg azt, hogy hittem a szóbeszédnek.
Szóval köszönöm, de kihagyom.
#18 "A szóbeszéd miben vagy hogyan befolyásolta a döntéseidet?" - abban, hogy egyáltalán belementem az ilyenekbe. Mert ugyanazt hallottam mint amiket itt válaszoltak. Hogy nagyon jó dolog, meg hogy csak azt bánod meg ha kimaradsz belőle és társaik.
Azért volt borzasztó élmény, mert mind teljesen egyoldalú volt. Az emberek a maguk boldogságáért mennek bele az ilyenekbe, így csak magukkal törődnek.
Volt egyszer (sőt, lány létemre úgy vesztettem el és nem bántam meg, nem traumatizált meg semmi). Jó volt. Kell hozzá némi emberismeret, hogy ne egy taplót fogjál ki, bár ez főleg lányokra vonatkozik. Nagyon-nagyon vonzódtunk egymáshoz a sráccal.
A vicc az, hogy a szívünk mélyén egyikünk se egyéjszakásra vágyott, talán utólag mind a ketten csalódottak voltunk, hogy ez csak ennyi de valamiért sose lett több. De nem bántuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!