Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban normális anyagilag támogatni a másikat, ha mindent megtesz értem az illető?

Figyelt kérdés
Neki van egy gyereke, egy nőről van szó. Nem így indult az egész, de mivel mindent megtesz nekem és a legbetegebb vágyaimban is partner így ha találkozunk mindig ajándékokat viszek vagy bevásárlok nekik.. Szóval kb csomó kaját megveszek előtte, mielőtt megyek hozzá aminek örülni szoktak.
2023. dec. 27. 17:19
 1/7 StevenUp ***** válasza:
67%
Lényegében erről szól egy párkapcsolat, csak nem éltek együtt
2023. dec. 27. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Én támogatnám ha találnék egy ilyen nőt.
2023. dec. 27. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Én normálisnak tartom.. Exem, hirtelen munkanélküli lett, direktben sosem adtam pénzt, félig-meddig távkapcs volt, de ha mentünk vásárolni én fizettem. Különleges vágyaim a szexben nem voltak, de hogy várnék el egy normális együttlétet egy elkeseredett nőtől, vagy aki úgy érzi megvásárolják? Nyilván nem volt hülye, tudta, hogy támogatom, annyit nem kajáltam meg, mint amit megvettünk, de bármikor mentem, semmiben nem szenvedtem hiányt, korábban nem érdekelte, még f1-et is nézett velem..
2023. dec. 27. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Normális.
2023. dec. 27. 18:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem alkoholista, lecsúszott nő, ugye?
2023. dec. 27. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem az.

2023. dec. 27. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem elvárás a részéről, s jó szívvel adod (nem a szexért cserébe, hanem hogy segíts másoknak - mert megteheted) akkor teljesen normális. Vannak akik szex és bármilyen más elvárás nélkül segítenek másokat, vagy éppen adakoznak, mert csak, mert van rá lehetőségük, mert segíteni jó dolog.
2023. dec. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!