Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz barátnőtől megkérdezni az ágyban hogy betehetem-e? Vagy nem is kell kérdezni?
Figyelt kérdés
Barátnőm szűz és már több hónapja együtt vagyunk.
Ha az ágyban csókolózunk akkor ilyenkor érdemes megkérdezni hogy betehetem-e? Vagy szűz lányok alapból hezitálnának ilyenkor?
2023. dec. 27. 09:21
1/5 anonim válasza:
Hezitálnak, nem teheted be csak úgy, pláne óvszer nélkül.
2/5 anonim válasza:
Máshol kérdezd meg, jóval előtte, hogy van-e kedve ilyesmihez, pl a napközbeni programotok során. Aztán, ha ágyhoz juttok, ott érezteti veled, hogy ha már úgyis felcsigáztad (előjátékok hosszú sora), akkor be is lehet teljesülni. Az irányítást viszont tőled fogja várni, mert még nincs tapasztalata.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem fontos előtte megkérdezned. Mikor nekem is megtörtént az első, kis simizés, bugyiba nyúlás után jött sorba minden. Ha nem szeretné még úgyis fogja mondani közbe
5/5 anonim válasza:
Ember nem teheted be , mert akkor kitiltanak a mennyországból, és örökre kárhozatra vagy ítélve.
Sajnálom, haver , de szűz lányok örökre szüzek maradnak, így le kell mondanod a testi vágyadról, és mindent amit szeretsz az életben le kell mondanod róla...
Még a maszturbálásról is...
Sajnálom haver, de nincs esélyed, mondd meg a barátnődnek, hogy homokos vagy...
Sokkal jobban el fog fogadni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!