Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megvolt a vonzalom kölcsönösen ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvolt a vonzalom kölcsönösen ?

Figyelt kérdés

Külföldre mentem egyedül nyaralni egy utazási irodán keresztül. Itt megismerkedtem egy velem egy idős házaspárral tök jó fej rendes emberek voltak. Amikor oda mentem először hozzájuk cigiztek söröztek.Mondtam hogy nem akarok megint eltévedni megvárom őket. Jót dumálunk nevetünk . A Lány ki kérdezgetett. Nincs -e senkim . Mért egyedül jövök. Van- e házam. Tudok- e idegen nyelvet. Akarok -e csajozni.Majd azt mondta ők régóta ismerik egymást 12 éve és nekik az a jó hogyha ő velük ott van valaki . Menjek majd át az ő szállodájukba a strand részre sörözünk iszunk stb…

Mikor a reptéren voltunk itthon azt láttam intenzíven néz engem én fogtam magam elmentem haza. Fél év után bejelöltem mindenre emlékszik velem kapcsolatban mikor mit mondtam . És kérdezte találtam e valakit . Mondtam hogy nem meg hogy nekem ő felkeltette az érdeklődésem ő erre mondta hogy neki férje van . Már nincs semmilyen kapcsolat közöttünk nem vagyunk már egymás ismerősei sem.Kicsit számomra fura a viselkedése nem tudom hova tenni.Hiába írtam neki nem válaszolt a leveleimre.

2023. dec. 26. 19:34
 1/7 A kérdező kommentje:
32 /f
2023. dec. 26. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem
2023. dec. 26. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam, hogy egy idegen random nő mit érezhetett?
2023. dec. 26. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyaraltak hármasozni akartak, de mást nem
2023. dec. 26. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Az idos hazasparbol melyik volt a lany?
2023. dec. 26. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Es mi a fura, az Isten aldjon meg??
2023. dec. 26. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bejöttél neki, de nem mert/akart lépni a férje miatt.
2023. dec. 26. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!