Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Min múlik az, hogy egy "kaland...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min múlik az, hogy egy "kaland" hosszú távú lesz e vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Leginkább a nőket kérdezném erről, de azt se bánom, hogyha olyan férfiak válaszolnak, akik tapasztaltabbak ilyen téren, mint én.

Egy nő mi alapján dönti azt el egy egy éjszakás kaland után, hogy akár legyen több alkalom? Gondolok én akár hosszú távú szexkapcsolatra.

Előre is köszönöm.

2023. dec. 26. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a pasi személyiségén múlik főleg. A szex egy dolog, de többet nyom a latba, hogy milyen embernek tartom. Volt már olyannal is hosszabb távú szexkapcsolatom, akivel a szex nem volt kiemelkedő, de élveztem a társaságát. És fontos nálam az, hogy ő kezdeményezze a további alkalmakat, hogy érezzem, hogy "kellék".

40N

2023. dec. 27. 00:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellék, hanem kellek.

Bocs, 11#.

2023. dec. 27. 00:04
 13/14 xKakashix ***** válasza:
100%
#11 Ilyesmire gondoltam azalatt, hogy kicsit több kell a jó szexnél.
2023. dec. 27. 08:56
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
10. Te még b*szd meg magad, ha nem viseled a kritikát! xD
2023. dec. 27. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!