Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek az idősebb, kevésbé vonzó férfiak?
A karantén alatt lefeküdtem az apám haverjával. Átjött hozzánk iszogatni, beszélgetni, aztán amikor apámnak megártott a pia és segítettem bekísérni az ágyba, akkor ott maradtunk a lakásban ketten és elkezdtünk beszélgetni. Aztán amikor viccesen elejtett egy kis utalást, akkor nem tudtam leplezni, hogy nem lenne ellenemre a dolog. Egy ronda, kopasz, bajszos, szőrös késő 50-es férfi, de mégis életemben nem élveztem akkorát, mint akkor vele. Előtte is voltak már ilyen vágyaim, de miután megtörtént teljesen elvesztettem az érdeklődésemet a korosztályom iránt. Sokáig féltem, hogy kiderül, de szerencsére nagyon diszkrét volt. Felkeresni sem nagyon akarom, mert házas és szégyellném is visszakönyörögni magam. Mit tegyek?
23N
Kamu vagy!
Jobb történetet kérünk legközelebb Andersen.
😁😁
Szia, én is így voltam, vagyok. Nem a kevésbé vonzó férfiak tetszenek, hanem meglátod azt, amit a csak külsőre hajtók nem. A tapasztalatot, a rutint, a tiszteletet, a magabiztosságot, azt hogy rendben vannak magukkal. Én is voltam az általános ízlés szerint "csúnya" pasival, de a kisugárzása, a humora, a fellépése és a szexuális kultúrája is fényévekre van sok "jópasi"-étól.
Mit tegyél? Ha azóta nem beszéltetek, nem keresett, akkor ez ennyi volt, kezeld helyén (ne ácsingózz rá), tedd el jó élménynek, egy esetleges következő alkalommal meg eldöntöd, hogy akarsz-e ismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!