Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akiknek tetszenek az idősebb nők! Tetszik nektek Sütő Enikő?
Sütő Enikő már a 60-as éveiben jár, de ahogy most utana néztem, nagyon jól tartja magát:
Nekem bejön.
Nagyon. Akkor születtem, amikor az ismert Fabulon naptejes plakátja készült. Óvodás-kisiskolás koromban ez borította a Kálvin-téri tűzfalat, ahol ma a Hotel Korona áll. Ma is bejön nagyon Sütő Enikő.
(A fotóst, Fenyő Jánost pedig isten nyugosztalja.)
Jó nő, csak amióta megtudtam, hogy mekkora szarrágó zsugori*, azóta valahogy másképp tekintek rá.
*ismeretségi körömben van, aki ismeri és kedves Enikő most, 2024-ben az édesanyja mellé keres olyan ápolási, társalkodói munkaerőt, aki napi 7-8 órában ott lenne anyukával (banyaszitter) és vinné őt kocsival kezelésekre meg piacra bevásárolni és kedves ENikő mindezért 2024-ben 200ezer Ft-ot hajlandó fizetni. Az hogy valaki alulfizetett, ergo elégedetlen munkaerőre bízza az anyukáját kb olyan, mint sufnituning zugszervízbe vinni egy Porschét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!