Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok béna vagy őt nem lehet kielégíteni?
Adott egy első kapcsolat, én vagyok a férfi a párom a nő. 1 éve vagyunk együtt és eddig még nem sikerült őt kielégítenem, csak úgy megy neki ha saját magának csinálja. Hüvelyi orgazmus az esélytelen, 1 órán át is nyomhatjuk, akkor sem fog kielégülni és max a "kellemes" érzésig jut a szex.
Próbáltam kézzel izgatni a csiklóját, a clitorisát, a clitorisa körül. Ujjazni is próbáltam, finoman, durvábban is, hívogató mozdulattal. Illetve orálisan is nyaltam a csiklóját. Ezek vagy fájtak neki vagy a kellemes szintig jutottunk.
Már nagyon magamba vagyok roskadva, nincs több ötletem hogy hogyan kéne neki csinálnom hogy elélvezzen. Nyilván ez a szituáció neki sem jó, szerintem már rástresszel és így még inkább nehezebben megy neki.
Kérdem, én vagyok az atom béna vagy kifogtam egy olyan csajt, aki különösen nehéz eset?

Te vagy béna
"Csak úgy megy neki ha saját magának csinálja "
Tehát megy neki. Te nem tudod ezt abszolválni. Talán azt az időt amit az esetlenkedéssel töltötök, jobb lenne részletesen megbeszélni hogy mi jó neki

Nem. Nem te vagy bena. Nem tudom, volt-e partnere, de ketlem, hogy massal elvezett.
No vagyok zarojelben. Szerintem nincs felizgulva, elengedve, es mas modon, mint a ferfiak a tulzott szoritassal, de o is a sajat onkielegitesi rutinjahoz van szokva.
1: Egyrészt nem igazán tudja. Másrészt azt a kevés tippet amit kapok vagy rosszul hajtom végre (?) vagy vele van gond (?). pl.: Megmutatta hogy hogyan csináljam a kezemmel ahogy magának csinálja de ha csak 1 mm-t elcsúszik a kezem közben akkor már rossz.
2: Átlagos méret. A szex eleje mindig fájdalmas neki, akkor is ha van előjáték és sikosító.

Próbàl közben irányítani téged?
Megfigyelted hogy csinálja magának?
Úgy kellene csinálni hogy közben mindig mondja hogy jól csinálod e, illetve próbáljon irányítani hogyan csinàld.
Ha ő tudja magának csinálni akkor tudja hogy neki hogy jó, csak meg kellene tanítania neked is. Kommunikáljatok közben....

Állítólag a nők máshogy viszonyulnak az elélvezéshez, mint a férfiak. Míg nekünk értelmetlen elélvezés nélkül, nekik ez nem akkora tragédia minden esetben. Tehát ne vedd magadra. Engedd ezt el, legyél gyengéd és kreatív, és figyeld a reakcióit, aztán majd lehet, hogy fog sikerülni neki. Aztán vannak nők, akik csak mondjuk 30 fölött válnak rá képessé.
Valakik meg soha. Ha rágörcsölsz, nem lesz jobb.
50f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!