Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudassam a feleségemmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a feleségemmel, hogy szivesen venném ha elfenekelne?

Figyelt kérdés

Ő tartozkodok minden ilyesmi dolgtol, csak a hagyományos dolgok mehetnek...

Viszont én kiprobálnám,többek között ezt is...

2023. dec. 23. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Mondd meg neki hogy sz.rul főz...
2023. dec. 23. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
B@sszál be, hátha s.eggbe rúg.
2023. dec. 23. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerüen mond el neki, hogy ki szeretnéd próbálni. Egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy tudjunk beszélni a vágyainkról. Én megtenném a férjemnek.
2023. dec. 23. 15:09
 4/6 Prókátor ***** válasza:
85%

Sok feleség nem képes sajnos "bántani" az embert (az enyém sem képes rá), és mivel a lényeget sem értik, így nehéz.

Nem tudom, hogy eddig mit mondtál el neki, hogyan próbáltad rávenni. Esetleg ha találsz megfelelő érvet, akkor bele megy. A másik lehetőség, hogy példával próbálod rávezetni: hülyén hangzik, de elfenekeled magad egy kicsit (lehetőleg látványosabb nyomokat okozva), majd tedd neki lehetővé, hogy "véletlenül" meglássa a nyomokat. Vagy esetleg úgy csináld, hogy (ugyancsak) "véletlenül" meghallja. És esetleg ha sikerül belevonnod őt, ki tudja, hátha "ráérez" majd idővel.

2023. dec. 23. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:

3 as. Probáltam már mástémába de süket fülekre talált .. neki nem megy hogy megértse...

4es. Gondoltam rá, de én nem tudom magamat ugy.. szerintem hülyének nézne ha látna nyomokat.

2023. dec. 23. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
32%
Próbáld ne szexuális téren megközelíteni. Youtube-on van fent néhány videó, pl születésnapi fenekelésről, vagy csak egyszerű szórakozásból. Mutass neki egyet, majd vedd rá, hogy próbáljátok ki. :D
2023. dec. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!