Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagos férfiak(nem lábfétises...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiak(nem lábfétises)! Titeket vonz egy ápolt női talp látványa?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy bementek egy szobába és ott van egy nő, akinek látható a talpa.

Tettek rá pillantást?

2023. dec. 23. 08:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érdeklődve rápillantanék, mert tetszene.
2023. dec. 23. 09:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ránézek és konstatálom, hogy van lába. Ennyi.

Egy lábfétisesnek ez olyan mint nekem egy pucér nőt látni.

2023. dec. 23. 11:15
 13/14 anonim ***** válasza:
37%
A jó vastagon megkeményedett, repedezett sarkú láb szexi. Főleg ha még büdös is.
2023. dec. 23. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 engem az ápolt igényes lábak is vonzanak nem csak a szárazabbak, ha jó külsejű lányról van szó! 😀😀 De igazából már beteltem ezekkel a lábfétises képzelgésekkel, már az is nagyon jó elképzelés, ha egy jó külsejű lány nem undorodik a saját talpaitól, (ha nem olyan kicsi bébiméretűek ritkább esetben, és egyenesek!) és a kellemes lábszagától sem! ☺️☺️
febr. 2. 20:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!