Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi fér bele alkalmi kapcsolatban együttalvásnál?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy kinél mi fér bele. Nekem amikor volt ilyen eset, szex után összebújtunk. Nem tudom mások ezt hogy kezelik? Vagy a szexen kívül semmi intimitás nem szokott történni?2023. dec. 20. 06:45
11/18 A kérdező kommentje:
10 a szex mióta számít érzelmi kötődésnek? Szerintem nem az.
2023. dec. 20. 09:45
12/18 anonim válasza:
11. Erről beszéltem. A szex és az ölelés sem érzelmi kötődés feltétlenül.
13/18 anonim válasza:
Pont úgy teszünk, mintha szerelmesek lennénk és együtt lennénk. Csókolózunk, kedveskedünk, esetleg viccelődünk, csikizzük egymást, párnacsatázunk, ágyba viszem neki a kávét, beszélgetünk, filmezünk, reggelit készítünk stb. Csak nem vagyunk együtt. Helyesebben mással vagyunk együtt mindketten.
14/18 anonim válasza:
Általában nagy bújás nincs azzal, akit 2-3 órája ismertem meg. Szex vége, némi simi - puszi, ügyes voltál, stb. , aztán vagy alvás vagy valaki lelép ezután. Reggel kedvesen megkávézunk, de semmi ölelkezés, meg ilyesmi, aztán puszi, viszlát sohanapján.
15/18 anonim válasza:
Alkalmi szex abból lesz, ha buliban vagy első randin rövid ismerkedés nagyon jól alakult. Ilyenkor én mindenre nyitott vagyok.
16/18 anonim válasza:
Hát én inkább kapcsolatra vagyok beállítva, de már volt szingli egyéjszakás. Mindig osszebujtam a csajjal utána. Kedves szavak, simitások, de nem nyálaskodás. Viszont amire nagyon ugyelek, hogy reggel idoben keljek, és szépen hamar lelépek. Még egy gyors kozos reggeli, kávé belefér, egy szép elkoszonés és megy a másik nap.
17/18 anonim válasza:
Nekem volt ilyen és olyan is.
Volt aki bújt volna megölelkezett volna de nem akartam de volt olyan is aki ezt nem igényelte.
Nah és ugye volt olyan is aki kiskiflibe odatolatott és jól esett nagyon hogy ölelhettem.
Szerintem ez a kémián múlik.
18/18 anonim válasza:
15. ELSŐ randis ALKALMI szex, mmmm! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!