Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a barátotok kutyával is szexel?
Titokban tartotta, de végül kiderült. Az egyik barátnőm megtalálta egy szexpartner keresőn, ott leveleztek, nem tudta a barátom, hogy ki ő. Kutyával rendelkező nőt vagy férfit keresett, kankutyát, akinek lehet bekapni a farkát és aki megdugja őt.
Nőket, férfiakat is keresett "minden jóra".
Engem sokkolt ez a tény, de legjobban ez a kutyás dolog.
Ez több szempontból is problémás.
Eleve maga az, hogy kutyával... jó, fiatalként én is majdnem összejöttem olyan csajjal, aki ha nem volt pasija, a kutyájával nyalatta magát, de azért most már nem mennék bele. De emellett meg még a hűség szikrája sincs meg benne. Társkeresőzik, miközben barátnője van? Azonnal lapát.
3# Állítása szerint valamikor már szexelt kutyával és most újra keresi ezt az élményt.
Egyébként mindenkitől megkérdezném: ez hivatalosan állatkínzás? Lehet-e ilyenért feljelenteni valakit, ha bizonyítható, hogy megtette?
Ha neked ez nem jön be , kicsit se akkor szakíts vele. Ha látsz benne némi izgalmat/fantáziát akkor meg beszéld meg vele.
Egyre tolodik ki a határ hogy mi az ami megbotránkoztatást vált ki az emberekből. Nem biztos hogy jól tudom de szerintem Német országban van állati bordélyház. Magyarországon van robor/műnökkel müködtetett kuplerály.
Pasidnak ez a vágya , ha ezt te nem akarod vele megélni akkor tudod mi a helyes válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!