Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt már olyan, hogy undorral nyaltátok a puncit mert büdös volt és rossz íze?
Nem, ilyen még sose volt, pedig volt már pár punci a számba👅
Imádok nyaligátorkodni
De ilyenhezmég nem volt szerencsém!
34/F
Nekem sajnos volt részem , kellemetlen szagú , büdös puncit nyalni !
Félhomály volt , már a romantikusság kedvéért is , mikor is nagy ingerültségem következtében , egyenesen bele vetettem magamat a lány puncijába , hogy azonnal szanaszét nyalhassam neki .
Majd mikor teljesen beeresztettem a nyelvemet a puncijába , megcsapta orromat a kellemetlen bűz !
Villanyt kapcsoltam , bár ne tettem volna ! - és láttam hogy a punciból valami fehéres s bűzös váladék folyik ki !
Én azonnal rohantam a fürdőbe s mikor tükörbe néztem , láttam hogy a nyelvemen is ott van az a fehéres és nyúlós kellemetlen szagú váladék , ami úgy nyúlott , mint kb: a méz !
A hányinger kerülgetett , valamint elment egy jó időre a kedvem is a punci nyalástól !
8/
Elkezdett értetlenkedni s nem értette , hogy mi történik és miért !
Mikor elmondtam és megmutattam neki , akkor megkérdezte tőlem hogy elmenjen e fürödni !?
De mondtam neki hogy nem kell , azzal már elkésett kissé !
Azt gondoltam a fürdés , főleg szex előtt alap neki is , de tévedtem !
Hogy mi volt az a bűzös váladék , azt a mai napig sem tudom !
7 - voltam .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!