Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Járnátok olyan férfival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok olyan férfival, aki közpénzből prostizni ment?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam, hogy a politika vagy ebbe a kategóriába tegyem-e fel a kérdést, de végül ezt választottam. Ha véletlenül túl sok lesz benne a politizálás, akkor felőlem átvehető másik kategóriába.

Nos, a helyzet az, hogy dolgoztam a Magyar Postán egy ideig, ami ugyebár az állam tulajdonában áll, egy állami cég. Tehát amikor fizetést kaptam a postától, akkor engem tulajdonképpen közpénzekből fizettek. És én ebből a fizetésből, azaz a "közpénzből" volt hogy prostihoz mentem (csak 40 felettiekhez megyek, mert azok nincsenek elszállva maguktól, és nem egocentrikus nárciszok).

Tehát tulajdonképpen elqrváztam a közpénzt.

Ez kizáró oknak számít nektek?

2023. dec. 18. 00:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a prostizás a probléma, de a gondolkodásodban is komoly defektek vannak. Fogalmad sincs arról, hogy mi az a közpénz.
2023. dec. 18. 01:16
 12/19 A kérdező kommentje:

Azt ugyanúgy elkaphatod bárkitől. Igazából egy rakás nem prosti nő sokkal igénytelenebb és össze-vissza lefekszik óvszer nélkül több tucat vadidegennel.

Viszont eddig az összes prosti, akiknél voltam mind védekezett, meg rendszeresen járt szűrésre.

Tehát szerintem sokkal nehezebb prostiktól elkapni STD-t mint random állandóan bulikázós lányoktól.

Megy a szemforgatás, meg ítélkezés a prostik felé, miközben sokszor pont ezek a leghangosabb ítélkezőkről szokott kiderülni, hogy több farkat fognak mint kilincset és sokkal igénytelenebbek.

Még maga Jézus is azt mondta, hogy csak az dobjon követ a prosti Mária Magdolnára, akinek nincs egyetlenegy bűne sem. Ha maga Jézus Krisztus sem ítélte el a prostit, akkor ki vagyok én, hogy elítéljem őket??

(az egyik prostim mélyen hívő katolikus volt, onnan jutott eszembe a példa 😅)

2023. dec. 18. 01:17
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

Te alapból hülye vagy, mert az már nem közpénz hanem a fizetésed.

Azt meg hogy kiírod mutatja a nulla IQ-d .

Buta vagy nagyon.

2023. dec. 18. 10:03
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
Akkor számítana közpénzes kurvázásnak ha valami felsővezető lennél és elszámolnád repiköltségként vagy más címszóval céges kiadásként.
2023. dec. 18. 12:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Akkor végülis ha ez nem közpénz, akkor semmi gond nincs. Tehát a lényeg, hogy nem közpénzből prostiztam. Így viszont akkor semmi baj, nem is kellene kizáró ok legyen, nemde?
2023. dec. 18. 19:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Jol mondja #11, ez nem kozpenz. A posta pedig hiaba allami ceg, a hangsuly azon van, hogy az is egy vallalat, te pedig az alkalmazottjakent munkabert kaptal. Az nem kozpenz. Azokhoz te semmi kisemberkent nem fersz hozza. :) Meg a postai vezetok is csak bizonyos mertekkel... a posta sajat vagyona pedig vallalati vagyon, az sem feltetlenul kozpenz, csak mert a vallalat allami.
2023. dec. 18. 23:29
 17/19 A kérdező kommentje:

Akkor ha nem közpénz, akkor miért kizáró ok a többségnek mégis?

Hisz a lényeg, hogy ne az adófizetők pénzét használjam. Ha pedig le lett tisztázva, hogy ez nem közpénz, akkor mi a gond?

2023. dec. 19. 02:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy dezinformaltal egy csomo idetevedot, vagy ugy szavaztak, hogy el sem olvastak a kisregenyedet, az nem igazolja a tevedesedet. Attol meg az nem lesz igaz...
2023. dec. 19. 10:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Te magadtól vagy ilyen h*lye vagy segítenek?
2023. dec. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!