Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfival, aki közpénzből prostizni ment?
Gondolkodtam, hogy a politika vagy ebbe a kategóriába tegyem-e fel a kérdést, de végül ezt választottam. Ha véletlenül túl sok lesz benne a politizálás, akkor felőlem átvehető másik kategóriába.
Nos, a helyzet az, hogy dolgoztam a Magyar Postán egy ideig, ami ugyebár az állam tulajdonában áll, egy állami cég. Tehát amikor fizetést kaptam a postától, akkor engem tulajdonképpen közpénzekből fizettek. És én ebből a fizetésből, azaz a "közpénzből" volt hogy prostihoz mentem (csak 40 felettiekhez megyek, mert azok nincsenek elszállva maguktól, és nem egocentrikus nárciszok).
Tehát tulajdonképpen elqrváztam a közpénzt.
Ez kizáró oknak számít nektek?
Azt ugyanúgy elkaphatod bárkitől. Igazából egy rakás nem prosti nő sokkal igénytelenebb és össze-vissza lefekszik óvszer nélkül több tucat vadidegennel.
Viszont eddig az összes prosti, akiknél voltam mind védekezett, meg rendszeresen járt szűrésre.
Tehát szerintem sokkal nehezebb prostiktól elkapni STD-t mint random állandóan bulikázós lányoktól.
Megy a szemforgatás, meg ítélkezés a prostik felé, miközben sokszor pont ezek a leghangosabb ítélkezőkről szokott kiderülni, hogy több farkat fognak mint kilincset és sokkal igénytelenebbek.
Még maga Jézus is azt mondta, hogy csak az dobjon követ a prosti Mária Magdolnára, akinek nincs egyetlenegy bűne sem. Ha maga Jézus Krisztus sem ítélte el a prostit, akkor ki vagyok én, hogy elítéljem őket??
(az egyik prostim mélyen hívő katolikus volt, onnan jutott eszembe a példa 😅)
Te alapból hülye vagy, mert az már nem közpénz hanem a fizetésed.
Azt meg hogy kiírod mutatja a nulla IQ-d .
Buta vagy nagyon.
Akkor ha nem közpénz, akkor miért kizáró ok a többségnek mégis?
Hisz a lényeg, hogy ne az adófizetők pénzét használjam. Ha pedig le lett tisztázva, hogy ez nem közpénz, akkor mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!