Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig "tolerálnátok", ha a párotok nem szexelne veletek huszonévesen, úgy, hogy egyébként szűz?
Max.1 hónap
Talán...
Ha nagyon tetszik a csaj és/vagy szerelmes vagyok.
De azt is csak úgy, ha azért a pettingben benne van. Szopás, kézimunka stb.
Viszont igyekeznék úgy kinyalni, hogy mihamarabb megkívánja a dugást is! ;)
Nem sokáig.
Ha nem alakul ki a bizalom ennyi idősen pár hét alatt, akkor ott gond van.
Max fél év. Kettő szűz lánnyal is volt ilyen. Az egyik 21 volt anno, én 23. A másik 24 volt, én 27. Sajnos fél év után leültettem öket és elmondtam, hogy így nekem nem jó. Mert még a szüzesség, de még csak kézzel sem voltak hajlandóak segíteni. Nekik elveik voltak, nejem meg igényeim.
A poén, hogy az első, a következő bulin odaadta magát az első szembejövőnek, a másodikon meg az azt követő egy hónapon belül megmászta a fél kapitányság. Ekkor lett 100, hogy az egziszenciát szerették, nem engem.
A következőkkel már semmilyen szinten nem voltam elnéző. A második randin, egy héten belül, közöltem, hogy mik az elvárások és hogyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!