Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek nyalják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek nyalják a feneketeket, feneketek körül orális szex közben?

Figyelt kérdés

Zacsikat és alatta a gát nyalogatása elvileg nagyon jó érzés.

Igénylitek, hogy a lyuk körül és nyalja a párotok szex közben?

Szőrtelenek vagytok ott vagy szőrösen is csinálják?

Mennyire tisztálkodtok egy ilyen előtt?Több figyelmet fordítatok fürdés közben ennek a tisztítására vagy csak megmossátok egyszerűen és nem foglalkoztok annyira vele?

Köszi a részletes válaszokat. :)

2023. dec. 16. 23:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Mindig tisztálkodom ott is, de nem szeretném, ha ott nyalnák.
2023. dec. 16. 23:43
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Csak a zacsit és a gátat.

Kíváncsi lennék a fenéknyalásra is, viszont nagyon szőrös a fenekem, és egy nyalás miatt nem fogok elmenni gyantáztatni

2023. dec. 16. 23:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ilyen, azonnal elmenne a kedvem, ha a csaj bármit csinálna ott akár szájjal, akár kézzel.
2023. dec. 16. 23:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarnám megalázó lenne, és pont ezért a nőket is megtudom érteni, ha ők sem szeretnék. Annak ellenére, hogy izgató a nők popját nyalni.
2023. dec. 17. 00:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom, egyik legérzékenyebb erogénzónám! Alapvetően nem kérem egyik partnertől sem. Amennyiben magától megteszi, úgy jelzem, hogy ezt nagyon szeretem, élvezem, de ha figyelmes észre is veszi. Ha mázlim van, akkor gyakran megteszi.

Mindegyik verziót kedvelem, a herét, az ágyékot, az ánuszt.

Szeméremdombon rövidre van nyírva, a zacsi és az ágyék szőrtelenítve van.

Mindig tisztálkodom! Kifejezetten ápolt vagyok! Szex előtt általában zuhanyzás van. Spontán esetben viszont nem várom el, hogy nyalogasson a partner. Én érezném kellemetlenül magam, ha akarja, ha nem, én kizárólag mosdás után kívánom.

2023. dec. 17. 02:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy bnom nyalta es tetszet
2023. dec. 17. 07:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szokták és imádom.

Pont ezért szőrtelenítek.

2023. dec. 17. 08:45
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Én gyantáztatom a fenekemet is, már az előtt is míg nem vol barátnőm. Az első alkalom óta nyalja a fenekem is orál szexnél pedig én nem kértem külön (viszont nagyon jó érzés) de azt mondta hogy őt nagyon izgatja a fenekem:D megmosakszom alaposan mint mindig nem szoktam erre úgy nagyon rákészülni. De volt már olyan hogy napközben fürdés előtt csináltuk és akkor is nyalta a fenekem, pedig akkor mondtam is neki, hogy most nem vagyok lefürödve, aztán mobdta, hogy az őt nem zavarja. Szóval azóta nem izgulok annyira ezen a dolgon:D
2023. dec. 17. 08:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A fenekemet nem, nem is igénylem. Viszont a golyóimmal kifejezetten igénylem, hogy foglalkozzon a barátnőm, illetve közvetlenül a golyók alatt. Olvastam, hogy van akinek nagyon érzékenyek a golyói, nekem szerencsére nem annyira, így ha bekapja a barátnőm, akkor pont nagyon jó érzés. Megkapom szerencsére rendszeresen, ő szopkodja őket a szájával, és közben kézzel izgatom a farkam. Illetve elélvezés előtt is mielőtt befejez kézzel, tudja, hogy nagyobbat élvezek, ha simogatja a golyóim.

Nekem természetesre van hagyva a farkam körül a szőr, de 1-2 havonta egyszer leveszek a hosszábból egy kicsit ollóval, és ilyenkor a zacsim is megpróbálom leborotválni (sosem sikerült teljesen). De van olyan, hogy már visszanő a szőr, és úgy is szájába veszi, nem zavarja, sőt a barátnőm tiltotta meg, hogy borotváljam a farkam, mert így jobban tetszik neki, férfiasabb azt mondja. Tisztálkodásról annyit, hogy amúgy is zuhanyzás után szoktunk szexelni, és mindig rendesen megmosom. Egy hosszú nap után nem engedném, hogy ott járjon, az nekem is kellemetlen, ha bevan izzadva...

2023. dec. 17. 09:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret nyalni, azt meg biztatom is. Borotválom.
2023. dec. 17. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!