Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek nyalják a feneketeket, feneketek körül orális szex közben?
Zacsikat és alatta a gát nyalogatása elvileg nagyon jó érzés.
Igénylitek, hogy a lyuk körül és nyalja a párotok szex közben?
Szőrtelenek vagytok ott vagy szőrösen is csinálják?
Mennyire tisztálkodtok egy ilyen előtt?Több figyelmet fordítatok fürdés közben ennek a tisztítására vagy csak megmossátok egyszerűen és nem foglalkoztok annyira vele?
Köszi a részletes válaszokat. :)
Csak a zacsit és a gátat.
Kíváncsi lennék a fenéknyalásra is, viszont nagyon szőrös a fenekem, és egy nyalás miatt nem fogok elmenni gyantáztatni
Én imádom, egyik legérzékenyebb erogénzónám! Alapvetően nem kérem egyik partnertől sem. Amennyiben magától megteszi, úgy jelzem, hogy ezt nagyon szeretem, élvezem, de ha figyelmes észre is veszi. Ha mázlim van, akkor gyakran megteszi.
Mindegyik verziót kedvelem, a herét, az ágyékot, az ánuszt.
Szeméremdombon rövidre van nyírva, a zacsi és az ágyék szőrtelenítve van.
Mindig tisztálkodom! Kifejezetten ápolt vagyok! Szex előtt általában zuhanyzás van. Spontán esetben viszont nem várom el, hogy nyalogasson a partner. Én érezném kellemetlenül magam, ha akarja, ha nem, én kizárólag mosdás után kívánom.
Szokták és imádom.
Pont ezért szőrtelenítek.
A fenekemet nem, nem is igénylem. Viszont a golyóimmal kifejezetten igénylem, hogy foglalkozzon a barátnőm, illetve közvetlenül a golyók alatt. Olvastam, hogy van akinek nagyon érzékenyek a golyói, nekem szerencsére nem annyira, így ha bekapja a barátnőm, akkor pont nagyon jó érzés. Megkapom szerencsére rendszeresen, ő szopkodja őket a szájával, és közben kézzel izgatom a farkam. Illetve elélvezés előtt is mielőtt befejez kézzel, tudja, hogy nagyobbat élvezek, ha simogatja a golyóim.
Nekem természetesre van hagyva a farkam körül a szőr, de 1-2 havonta egyszer leveszek a hosszábból egy kicsit ollóval, és ilyenkor a zacsim is megpróbálom leborotválni (sosem sikerült teljesen). De van olyan, hogy már visszanő a szőr, és úgy is szájába veszi, nem zavarja, sőt a barátnőm tiltotta meg, hogy borotváljam a farkam, mert így jobban tetszik neki, férfiasabb azt mondja. Tisztálkodásról annyit, hogy amúgy is zuhanyzás után szoktunk szexelni, és mindig rendesen megmosom. Egy hosszú nap után nem engedném, hogy ott járjon, az nekem is kellemetlen, ha bevan izzadva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!