Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha undorodom barátom testszagától 2 menet között, akkor nem is szeretem? Sokféle szag zavar vele kapcsolatban nem feltétlenül szex közben, simán hétköznapokon is.
Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 05:03
11/19 anonim válasza:
Belül nagyon jól tudod, mit kell tenned. Tedd azt, szerintem. Úgyis az lesz a vége.
12/19 anonim válasza:
Ez bizony annak a jele, hogy nem jó köztetek a kémia. Az alkohol, cigaretta, zsíros ételek kipárolgása pl. tipikus csöves szagot eredményez, ezeket eléggé fogyasztják fizikai munkát végző férfiak. De azoka vegetáriánus nők is eléggé kellemetlen kipárolgásúak, akik szinte csak zöldségeket esznek. A gyümölcsöktől viszont minden testnedv kellemes lesz, a gabonák semlegesek, mértékkel fogyasztott nem túl fűszeres hús és nem túlérlelt tejtermék ad egy kis még kellemes fanyarságot is a testillathoz.
13/19 anonim válasza:
Gondolom fiatalok vagytok. Szerintem ennek szakítás lesz a vége. Ha undorodsz a szagától akkor szex sem lesz nyilvánvalóan. Van olyan ,hogy taszít az illető általános testszaga és van, hogy vonz. Ápoltság esetén is. Nálunk ez később alakult ki. 7-8 évvel ezelőtt a barátnőm visszautasított folyamatosan szex terén amit a libidója csökkenésével magyarázott. Akkor még nagyon vonzódtam hozzá. Ma már annyira taszít a test szaga is, hogy már én képtelen lennék vele egy ágyba feküdni. Mint embert szeretem de csak megfelelő távolságból. De már általánosságban a női nem felé is van egyfajta visszataszító érzésem. Nekem 7 -8 éve semmiféle intimitás nincs az életemben. El sem tudnám képzelni, hogy én egy nővel testi közelségbe kerüljek. (Férfival meg pláne nem! :) ) Csak azért írtam személyes példát ,hogy ez idáig egy általános undorrá fajulhat. Nekem már mindegy én 50 éves vagyok. Nekem már rég lejárt a testi kapcsolatok ideje de ha fiatal vagy akkor gondolkodj el ezen.
14/19 anonim válasza:
En mar a szexig sem jutnek el vele. Sot, a legyunk baratokig sem.
15/19 anonim válasza:
13-as azert 18 evest meghuznal, nem?
16/19 anonim válasza:
Előfordulhat ez biza, es ha nem mosdatlanság, akkor inkompatibilitás jele. Ha szimplán mosdatlan, az más. De ha érzed hogy a bőre illatát nem bírod es számodra büdös a tisztára mosott teste, akkor genetikai összeférhetetlenség, azaz nem tanácsos gyereket vállalni egyutt. Általában az vonz minket, annak a szaga, aki kiegészíti a génjeinket, pozitívan tudna kombinálódni a két génkészlet egy jobb immunrendszerű utódot létrehozva.
18/19 anonim válasza:
#15 egy kezdeményező 50 est is. :)
De én már kezdeményezni biztosan nem fogok.
19/19 anonim válasza:
Vissza az állatvilághoz! A kutya mikor megszimatolja a másik kutya seggét, több infóhoz jut mint egy magánnyomozó. Az illat egy belénk kódolt üzenet, segít a párválsztásban. Ha a párod seggét reggel megszagolod, az esti fürdés után, akkor megkapod az agyad válaszát a párválasztás. Nekem bejött!👍🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!